100 000 посещения в блога за 3 години

100 000 посещения в блога за 3 години

 Приятели,

Тази нощ в моя блог „В хармония със Себе си...“ влезе стохилядният посетител.

За малко повече от 3 години 100 000 посещения мисля, че съвсем не са малко...

Създадох го почти на шега, с цел да съхранявам в него статии, клипове и филми, които ми харесват и които ми помагат по Пътя на Духовното развитие.

Споделях интересните, според мен неща и във Фейсбук.

Постепенно направих още няколко тематични блога:

Когато Душата проговори... – тук помествам личното си творчество – поезия, откъси от книгите ми, клипчета.

Обикновените Българи и Необикновената България – това е мястото, където помествам материали от и за Българите и България – открития, постижения, душевност.

Тук е и статията с най-много посещения от всичките ми блогове – Има спасение срещу коронавируса - ЖИТОТО! – над 17 000.

Хитринки и вкусотийки – това е забавният ми блог. В него можете да намерите всевъзможни интересни готварски рецепти, начини за здравословно хранене, различни идеи за украса, предпазване от насекоми и всевъзможни хитринки за бита.

21 дни на Изобилието - създадох този блог с цел да улесня работа при воденето на групи по програмата на Дийпак Чопра „21 дневна медитация на Център Чопра "Ключ към изобилието".

28 дни Вълшебства – Програма, която създадох по книгата на Ронда Бърн „Вълшебството”, за улеснение, както при водене на групи, така и за самостоятелна работа.

 Ето и малко статистика за блога „В хармония със Себе си...“:

Първа статияфилма „Божествената Матрица“ с ГрегБрейдън.

Най-посещаваната статия:Самадхи - Мая,илюзията на АЗ-ът“ – Един филм, в който се разглеждат фундаменталните принципи, засягащи самата наша същност, Аз-ът и това, което стои зад него - наблюдателят, НИЕ, не като личност, а единно съзнание.

Общ брой на публикуваните статии: 573

Най-много влизания за един ден: - 1 август 2017 г. – 14 384.

 Сега, когато разглеждам блоговете си и статистиките за тях, мога спокойно да кажа, че не съжалявам за времето, което съм отделяла за създаването и поддържането им. Това не е изгубено време. Щом статиите са търсени и четени, значи още някой е имал нужда от тях по своя собствен Път.

 Приятели, Благодаря Ви за споделеното Пътуване!

Нека продължим Напред, защото няма по Истински Път,

от Пътя към Себе си!

Весела Стамболиева


1 коментар:

  1. Поздравления г-жо Стамболиева. Продължавайте в същия дух и след още 3 години да се похвалите с милионния си читател. Успех!

    ОтговорИзтриване