петък, 26 януари 2018 г.

Отворете Порталите на Светлината на Земята!

Отворете Порталите на Светлината на Земята! 


Сега всеки може да отваря порталите на Светлината на Земята! Смисълът е в това, че енергията, идваща от Твореца на Земята, трябва да бъде закотвена в Земята, тогава тя ще се закрепи в Земята. Тази енергия трябва някой да я приеме на Земята.
Чрез нашето тяло енергията на Божествената светлина се свързва със Земята и я изпълва със светлина.
Да се прави това е много просто. Представете си, че енергията на светлината, идваща от Бога, от Небето, преминава през вашето тяло, отива в Земята и достига до центъра й. След това от центъра на Земята идва отговор и енергията на светлината излиза обратно, само че сега към повърхността на Земята и се разпръсква на всички страни като гейзер.
Може да се казва: „В името на Светлината и Любовта аз отварям тук и сега портал на Светлината и моля Твореца да ми помогне в това!”
В следващата секунда порталът на това място се отваря. Вие даже можете да видите това.
Също така, това може да си представите без думи, с чистото намерение и да помолите Твореца да ви помогне в това.
Това може да се прави на всяко място на Земята, там, където живеете, на всяка крачка, вървейки по улицата, разхождайки се в парка, в гората. Може да се прави това, като си представяте енергията на светлината и я отправяте към онези места на планетата, към които искате да изпратите енергията на Светлината и Любовта на Бога. Към онези места, на планетата, за които често мислите и им желаете Светлина и Любов.
Така нашата Земя много бързо ще се изпълни със Светлина и Любов, във всички ъгълчета на планетата.

Вие отваряте порталите на Светлината на Земята там, където тях по-рано не ги е имало. Вие носите небесата на Земята...

Няма коментари:

Публикуване на коментар