понеделник, 1 януари 2018 г.

Вие сте благословени

Вие сте благословени


Башар: Поемете дълбоко въздух... и почувствайте величието на своето същество; почувствайте целостта на своето същество... почувствайте облекчението, което носи познанието, че вие извършвате това пътешествие, защото то е едно голямо приключение и една голяма възможност да откриете повече от истинската си същност и да бъдете шокирани и изумени от това откритие, и просветлени, и развълнувани да откриете кои сте в действителност.
Бъдете в мир и се отнасяйте с любов към това, което се случва сега. Даже ако това, което се случва сега, не отговаря на предпочитанията ви, това, което се случва противно на желанията ви, ще ви позволи да разберете по-ясно точно какво предпочитате.
Това, което не предпочитате, е просто една възможност да разберете по-ясно кой и какво представлявате като цялостно същество, защото, отново: големият парадокс на просветлението, големият парадокс на разгръщане на съзнанието е това, че вие не ставате по-нечувствителни спрямо отрицателното, а започвате да го усещате по-осезателно.
Защото „Всичко, което е” включва всич-ко – положително и отрицателно. Ето защо, колкото повече се приближавате към вибрацията на „Всичко, което е”, толкова по-силно ще усещате вариантите и възможностите да избирате отрицателната реалност, но също така ще сте наясно с голямата холистична сила, която притежавате за да изберете това, което предпочитате от положителната страна.
Единственият начин да си придадете силата да избирате това, което предпочитате, е като позволите на това, което не предпочитате, да бъде равностойна валидна алтернатива, така че всички възможности за избор да бъдат изравнени и нито един вариант да не получава повече енергия, внимание и доверие и по-различна оценка от останалите. В този смисъл, дадено изразено предпочитание не поставя ударение на нещо конкретно, а представлява само признание за това каква вибрация отразява най-точно вашата истинска същност.
И така, макар да виждате повече възможности за негативни прояви, докато разгръщате своето съзнание, не се страхувайте от тях и от усилената си способност да виждате това, което не предпочитате. Това само ще ви предостави повече възможности да изберете това, което предпочитате, ако го признаете за стъпало, довело ви до там, където се намирате, за да имате това разбиране в това време и на това място.

Във всеки един момент, с всяка стъпка, във всеки един момент, с всяка стъпка, във всеки един момент, с всяка стъпка, пребройте своите благословии. Благословете себе си и знайте, че сте благословени. Просто поради това, че съществувате, вие сте благословени. По-малко оценки и повече благодарност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар