понеделник, 11 юли 2022 г.

Майстори на ограничението

Майстори на ограничението: Наблюденията на Земята от извънземните

 

Този филм представлява обединението на досегашните 10 епизода от поредицата Първи Контакт. Досега се запознахме с извънземната раса Есасани и наблюденията им за Земята, които предлагат не само уникална гледна точка на човешкото общество и нашето място във Вселената, но също така ни дарява с променяща живота информация, която може дълбоко да промени възгледа ни за реалността.

Информацията е от книгата - Майстори на ограничението, чиито автор е Дарил Анка, който канализира съзнанието на Башар.

За автора на книгата:

Дарил Анка е сценарист-режисьор-продуцент в Zia Films LLC, филмова продуцентска компания, която притежава заедно със своя продуцентски партньор и съпруга Ерика Джордан. Той има богат опит в миниатюрни ефекти, сторибордове и сценография и е работил по някои от най-големите научнофантастични и екшън филми през последните тридесет години, като „Стар Трек II: Гневът на Хан“, „Железният човек“ и „Карибски пирати: На края на света“.

Той също така е международно известен публичен оратор по НЛО и метафизични теми. Неговите семинари са публикувани в Съединените щати и Япония, а записи от неговите разговори са продадени на хиляди хора по целия свят от бизнес партньора му Ейприл Рошел, главен изпълнителен директор на Bashar Communications, Inc.

Книгата - The Masters of Limitation: An ET’s Observations of Earth –
https://www.basharstore.com/books/

Книгата е на английски език и затова може би няма голяма възможност да достигне до повечето хора в България, затова направих отделни епизоди, за да може информацията да достигне до повече хора. Във всеки един от епизодите представям информацията под формата на директен превод на това, което Башар разказва за света си, начина си на живот и наблюденията му за Земята. Имайте предвит че както в този, така и в други епизоди информацията има възможност да не бъде точен превод на някои от нещата. Старал съм се да бъде точна и разбираема. При интерес можете да потърсите и вие информация като си вземета книгата от линка по - горе и да разгледате нещата по - подробно.

РС, Благодаря на Сава за вдъхновението, усилията и положения труд, за да може тази информация да достигне до нас!
Ето линк към канала му в youtube, където можете да намерите още много интересни филми и клипове:
Весела Стамболиева

Няма коментари:

Публикуване на коментар