петък, 8 февруари 2019 г.

Мислите променят ДНК-то, а то променя света


Човекът, който шокира света: Мислите променят ДНК-то, а то променя света

Тази изключителна теория бе представена от Грег Брейдън, американски автор, известен с теориите си за лечението на рак.По-точно той твърди, че нашите емоции имат влияние върху нашето ДНК и че силата на колективните мисли, като молитва и внушение, може да ни помогне да се излекуваме от всички видове физически заболявания.

Ракови клетки
Въздействието на рака може да бъде спряно със съсредоточено осъзнаване на синергията между проявленията на нашите мисли, като има поле, което свързва всичко.
Полето, което той споменава е доказано и обяснено научно във водещото научно списание Nature, брой 322 от 1996 година.

Контрол върху емоциите и мислите
Нашите мисли и емоции създават електромагнитни полета, а техните вълни могат да достигнат до един метър вътре в тялото ни.
Никола Тесла също посочва, че в бъдеще хората ще създават електрическа енергия като използват мислите си, което означава, че нашите мисли могат да са изключително силен източник на енергия.
Но сега ние говорим за силни и фокусирани мисли, противопоставени на обърканите мисли за всичко, което усещаме и виждаме. Колективните мисли могат да създадат изключително силно електромагнитно поле и да въздействат на околната среда. А околната среда представлява единно общо поле – етер, който учените още в края на деветнадесети век доказаха, че съществува…
След създаването на тази техника, това повече няма да е измислица, а сериозна технология, която ще предоставя базата за лечение.
Китайска болница записа видео, което е истинско доказателство. Видеото показва премахването на тумор с размер 3×2.5 сантиметра за около три минути (2.40 минути, за да сме точни) и проследява целия процес на ултразвуков екран.

Древното китайско лечение Ки Гонг топи злокачествени тумори
Трима лекари, обучени да правят тези безкръвни операции се договарят предварително да мислят едновременно и да изпитват едно и също чувство в сърцето си и да произнасят едновременно една и съща дума и туморът изчезва. Думата която повтарят те в този случай в свободен превод означава „това вече се е случило”.
Ако искате да създадете силно електромагнитно лъчение, вие трябва да се научите да контролирате чувствата и емоциите си, както и да ги подсилвате и стимулирате с помощта на практика.

Чувствата променят ДНК-то
Емоциите и чувствата ни са като огледала. Всичко което правим се отразява в околната среда, така че ние получаваме същото нещо, което имаме вътре в себе си.
Когато имаме усещане – чувство в сърцето си, ние създаваме електромагнитни вълни в тялото си, които се разпростират далеч извън него – в света около нас и когато много хора споделят и чувстват едно и също чувство, това може да промени света!
И това не е чудо, защото когато разгадаем как действа този феномен, той вече не е чудо, а се превръща в технология, мощна вътрешна технология
Филмът е създаден в немедицинска болница, болница без използването на лекарства в Пекин, Китай.
Лечението на жена с тумор в пикочния мехур, на която западни лекари са казали, че не могат да й помогнат, се провежда от трима практикуващи лекари, които са обучени да изпитват едно и също чувство в сърцата си и те създават чувството, че все едно жената вече е излекувана и го правят с думите, които казват жената е будна, не е под анестезия и усеща и вижда всичко.

Какво представлява лекуващата с енергия медитация?
Лекарите се договарят да използват една дума и няма никаква магия в думата, това може да е всяка дума, те са я избрали, защото тя подсилва чувството което изпитват, но може да е всяка дума, тук думата е уа-са и в свободен превод означава „вече случило се”. В ума и в сърцата си те идват от времето и мястото, където те вече са излекували тумора, където излекуването вече се е случило. Не че то ще се случи или предстои да се случи, а вече се е случило и това е важно, защото енергийното поле, което ще обсъдим сега е огледало, което отразява чувството, което ние изпитваме в момента.
Така че ако вярваме, че сме излекувани вече или че нещо предстои да се случи или че някой ден ще имаме перфектна връзка или че ще имаме много пари в банката някой ден, полето непрекъснато ще отразява някой ден някой ден… защото нещата са отворени, няма резултат, нито нещо материално се е случило от тези мисли. Това поле отразява като огледало сегашния момент, така че каквото искаме да имаме в живота си ние първо трябва да изпитваме в сърцето си все едно то вече се е случило и това е нещо което се случва непрекъснато в тази част на света (Азия), те го правят непрекъснато
Но западните учени, като гледат такъв експеримент или операция по-точни, те не вярват че е възможно да се случи, защото те казват, че вярванията, чувствата и емоциите ни не въздействат на света около нас! Но има експерименти, които показват, първо, че нашето ДНК има пряко въздействие върху физическия ни свят; второ, те показват, че нашите чувства променят ДНК-то ни, което от своя страна променя нашия физически свят и това се случва, защото има поле, което свързва всичко в едно. Експериментите показват че матрицата Макс Планк е проводникът.
Идеята че всичко е свързано е много стара. Още в науката в края на деветнадесети век са вярвали, че има невидима мрежа от енергия, която свързва всичко. В края 19 век учените разгорещено са спорели дали това поле съществува. Тогава се провежда много известният експеримент, за да се докаже, че полето наречено етер (ефир) наистина съществува.

Лечение с прана – енергията, подтикваща тялото да се самолекува
През 1887 година е проведен експериментът Майкълсън Морли с цел да се докаже дали полето е тук или не, дали то съществува или не съществува. Експериментът е добър, но е лошо разтълкуван (интерпретиран) и сто години се счита за неправилен. Но сто години по-късно, през 1986 година, Въздушните сили на САЩ повтарят експеримента Майкълсън Морли с модерна апаратура и откриват, че полето съществува и наистина го има и публикуват резултатите в престижното научно списание Nature през август 1986 година в брой 322. Те откриват, че полето го има и не само това, но откриват, че то измерва точно както е показал експеримента Майкълсън Морли преди сто години…
Защо ние не знаем за това? Тази новина трябваше да е на кориците на всяко голямо списание, на първа страница на всеки вестник, по CNN, защото тя променя всичко за учените, защото в учебниците пише, че полето не съществува и има учени, които цял живот се занимават с това да доказват, че полето го няма! А сега вече знаем, че то съществува.
В съвременната наука това е чудо защото учените не разбират полето, което свързва всичко и не разбират езика, на който говори това поле, но след като разберем това, след като разберем, че то съществува, то вече не е чудо, а се превръща в технология.
Например, ако кажем: „Някой ден ще съм щастлив/а или ще бъда излекуван/а или ще си намеря нова работа и т.н…”, огледалото ни казва, че  някой ден тези неща ще се сбъднат.

Как да се самоизлекуваме единствено с мислите си
Но ако чувстваме и кажем, че се променяме тук и сега, все едно това наистина се случва, в нашето ДНК ще се появи промяна и ние наистина ще променим себе си още тук и сега.
Почти всички учени твърдят, че нашите емоции и вяра не са свързани с нашия живот и това се отнася особено осезателно за появата и лечението на заболявания, обаче, психо-онкологията твърди обратното.
Именно емоциите, мислите, вярата и чувствата ни имат силата да контролират всичко, което се случва в живота ни и в и с нас самите.

Не забравяйте, че емоциите са способни да променят нашето ДНК! А ДНК-то въздейства върху материалния свят и го променя…

Източник: http://foodsandhealthylife.com/the-man-who-shocked-the-world-cancer-can-be-cured-in-3-minutes-all-you-need-to-do-is/
Снимка: Medicinas Naturales
 Статията е публикувана в „Здрави всеки ден

Няма коментари:

Публикуване на коментар