понеделник, 25 януари 2021 г.

РАЗПАДАНЕТО НА ВРЕМЕВИТЕ ЛИНИИ

 РАЗПАДАНЕТО НА ВРЕМЕВИТЕ ЛИНИИ

Бентино Масаро

 Диана Павлова каза: Приятели, преди 9 м. публикувах статията на Бентино Масаро, както и части от нея на англ.език. и тъй като бебето предстои да се роди вече, преведох една голяма и според мен най-съществена част от нея. 💗

За всички, които се чувстват объркани и понякога трудно поддържат визията за Новата Земя, ще бъде глътка свеж въздух. Обичам ви! ЗаЕдно можем! 🌱✨ 

Цялата статия: https://www.bentinhomassaro.com/read/shifting-timelines-during-corona-lockdown?fbclid=IwAR3dUidPSm59PWNWDv_5FWL-hxm1cofAeMVSm5aKUFIS94HjNH4-7bc8Gqs

Паралелните времеви линии или версии на Земята започват да се разпадат.  В момента е активен вихър от вероятности, който е донякъде аналогичен или може да бъде визуализиран като графиката по-долу.  Приблизително.

Всяко удължено рамо от тази централна консенсусна реалност представлява различна времева линия в процеса на създаване.  Можете да визуализирате например съществуването на версия на Земята във всяко рамо на това въртящо се изображение.

 С течение на времето, всяка времева линия става по-точна, специфична и строго отчетлива  в своя лъч на възприятие, или както биха го нарекли повечето хора: реалност.  В началото е объркано, както можете да видите на първата снимка и има много преплитане на възприятията, вкоренени в другите лъчи или времеви линии, но скоро кристализират в точен и сплотен модел (вижте второто изображение по-долу).  Кашата, в която понастоящем се намираме, е временният хаос, който възниква при преминаване от една кристализирана реалност към друга.

 Моето основно предложение е: Изберете/създайте времевата линия, на която искате да бъдете, и не се заблуждавайте от предположението, че има само една реалност.  Това просто не е така.  Има безкраен брой паралелни реалности и няколко „основни“ или „вероятни“ версии, на които по-голямата част от колективното ще се раздели.  Вашето съзнание по същество знае как да се измества в реалностите;  всъщност го правите през цялото време, без да знаете за това.

Изображението /първото/ представлява това, което вихърът от вероятности изглежда сега: разхвърлян, хаотичен, неорганизиран и объркващ.  Все още има известно кръстосване между различните лъчи или времеви линии, тъй като те все още не са напълно кристализирали или отделили един от друг.  Поне не до точката, в която човек вече не е в състояние да възприеме съдържанието на друга реалност.

 Все още можете да възприемате всякакви реалности около себе си, въпреки че те по същество вече са успоредни на вашите собствени по отношение на вибрацията, от която се коренят, и те не достигат до вас в основата ви.  Башар описва това като способност да видиш реалност, несъизмерима с твоята собствена, сякаш през стъклена стена.  Можете да видите проявите на тези алтернативни реалности, но те не засягат пряко вашия опит.  Като да гледате събитие през прозореца си;  събитие, което можете да възприемете, но не се случва във вашия дом.

 По този начин ви препоръчвам да прегледате информацията и паниката и хаоса, които можете да прочетете, видите или чуете за този прозорец на времето.  Помнете и почувствайте, докато възприемате определени неща, които не предпочитате и не сте съгласни на дълбоко ниво, че само защото възприемате някои от проявите на такива реалности, това не означава, че всъщност това е реалността, в която сте.

 Все още можете свободно да избирате елементи от всяка от тези видими, паралелни времеви линии, за да видите какво искате да проявите по-пълно за себе си;  за да определите към коя от разширяващите се, кристализиращи ръце/лъчи или срокове искате да се приведете и да станете наблюдател или участник. Това работи по-мощно, ако се свържете със съмишленици, които чувствате на дълбоко ниво, че са на  подобна времева линия и споделяте същата интуитивна визия за Земята като вас самите.  Това ще помогне да закрепите тази визия във вашата реалност по по-видими начини по-рано и по този начин се нуждаете от по-малко разчитане на способността си да имате вяра в невидима реалност.  Става по-лесно да повярвате, че това, което чувствате в сърцето си, е истина или трябва да е истина, наистина се случва и се проявява.

 За да продължи тази аналогия с визуализацията, второто изображение по-долу е това, което ще се почувства/изглежда, завихрянето на отделените реалности след няколко години до няколко десетилетия от сега.  Всяка версия на Земята е напълно установена в собствената си траектория или орбита, като е натрупала свои собствени подробности, информация, споразумения, параметри, участници (наблюдатели, обекти) и т.н.

 Това се установява до степен, в която другите паралелни реалности ще започнат да изчезват от погледа ви и всичко, което възприемате, ще бъде съизмеримо - съвпадение с избраното от вас вибрационно състояние или ниво на съзнание.

ВЛАКОВЕ, ТРЪГВАЩИ ОТ ГАРАТА - Аналогия

 Друг начин да визуализирам това, което заемам от Башар, е идеята няколко влака да тръгват от гарата, бавно ускорявайки се по собствените си релси.

 Техните коловози първоначално са близо един до друг, а влаковете се движат бавно, така че можете да видите хората в другите влакове и да разберете какво изпитват.  Можете дори да отскочите от настоящия си влак и да прескочите до друг влак, ако изглежда по-съобразен с вашите желания.

 Но тъй като избраният от вас влак продължава да се ускорява по своя път или времева линия, останалите влакове стават все по-трудни за възприемане и вие бързо губите способността лесно да изскачате и да преминавате към останалите влакове.  В определен момент вече дори не виждате други влакове около себе си и се фокусирате изцяло върху реалността в настоящия ви влак.

 В известен смисъл всеки график първоначално ще изглежда представен или ръководен от лидер или някакво лидерство, просто защото хората все още избират да смилат информацията си и да проявяват колективните си реалности в този момент.

 Ето защо непринудено казвам, че има времева линия на Башар, времева линия на Дейвид Айк, времева линия на основните медии и т.н. Това е по-скоро символично, отколкото буквално.  Не е, че тези индивиди ще бъдат начело на такива реалности или че те притежават или диктуват по някакъв начин, или оформят тези реалности за другите.  По-скоро те са най-видимите представители за конкретната времева линия, към която са настроени, и следователно страстно я описват (обикновено защото вярват, че това е единствената истинска реалност и се чувстват принудени да информират другите, които изглежда не са наясно какво мислят, че е „реалността“).

 Някои пратеници са изключения, тъй като те осъзнават съзнателно факта, че има много паралелни реалности и това, което предлагат, е просто в полза на онези, които слушат - без да вярват, че реалността, която те популяризират, е единствената реалност.

 И така, когато слушате такъв представител, вие несъзнателно и до степен съзнателно се привеждате в съответствие с тяхната визия за Земята и ще се закотвите по-пълно във времевата линия, която те възприемат и към която се насочват.  Ето защо е толкова важно да изберете това, на което се подлагате.  И ето защо медиите са били толкова мощен агент при формирането на нашата колективна реалност, използвайки присъщите съ-творчески сили на човешкото съзнание, като го подхранват „какво е вярно“ и „кое е приемливо спрямо това, което трябва да се избягва или осмива“.

 Преди да усвоите способността си да усвоявате информацията според собствената си воля и избраното вибрационно състояние, важно е да намалите до минимум излагането на сетивата си на информация, която е силно пристрастна към определена реалност, която сърцето ви не желае;  защото несъзнателно ще приведете всичките си съ-творчески сили към този тип реалност.  На практика ще работите, използвайки цялата си енергия, за да създадете реалност в съответствие с нечия визия за Земята, без да го знаете и без да получавате пари за това 😉.

 Виждате ли, медиите ви използват.  И вие го приемате с пълно сърце;  иначе нямаше да го направите.  Сега използвайте творческите си сили, за да се присъедините към хора с подобни сърца в тяхното убеждение в красива версия на Земята, просветлена версия на човечеството.  Изключете се от хранилката за добитък, на която сте станали толкова зависими и на която се доверявате, научете се как да застанете на собствените си психологически и духовни крака, да медитирате и да се настроите напълно и радикално към една висша визия, която живее в сърцата на много човешки същества;  те призовават за това и вие можете да се присъедините към тях, да им покажете, да ги водите и да укрепите създаването на такава времева линия.

 ВСИЧКИ ВЯРВАНИЯ СА ВЕРНИ

 Виждате ли, в крайна сметка всички тези представители ще докажат до голяма степен собствените си прогнози, ако продължат да се придържат към възприятието си за реалността.  Което не означава, че противоречащите прогнози, направени от други лидери или представители на мисълта, също не са били точни, дори когато тези събития изглежда да не са се случвали в друга времева линия.

 Такава е природата на универсалната свободна воля, законът на привличането и съществуването на паралелни реалности или времеви линии.  Всички вярвания са относително казано, поне до известна степен, верни или точни или ще се окажат верни по някакъв начин.  Така че не става въпрос за това какво е вярно или невярно, а по-скоро за това, което предпочитате пред това, което не предпочитате.  Какво искате да захранвате с енергия и какво искате да отсъства от опита ви.

 Това също е свидетелство за безкрайния творчески капацитет на нашия Безкраен Създател или Съществуване, тъй като той действа чрез нашите канали на съзнанието и произвежда такива възприятия или „експериментални реалности.“ Всичко е позволено.  Вие сами създавате своята реалност. ✨

 Отново, никой от тези лидери на мисълта, не притежава нито една от тези парадигми, но техните разкази активират вродените съ-творчески сили, присъщи на съзнанието на човечеството.  По този начин, хората ще следват реалния поток/времева линия, към която са най-синхронизирани и в крайна сметка ще проявят напълно ‘независима’ паралелна версия на реалността, съизмерима с техните очаквания и вибрационно състояние на съществуване.

 Аз лично не резонирам напълно с подсъзнателната прогноза на Дейвид Айк за бъдещето, базирана на това, което видях досега, въпреки че оценявам готовността му да информира и събуди хората от зависимостта им към настоящите лидери.  Да събудим хората от тяхното сънливо самодоволство и как те биват използвани по собствена воля, привидно против собствената си воля (договорихме се да останем заспали и зависими) - това е първата стъпка в пробуждането за много хора, които в момента все още са свързани към хранилката за животни, предоставена от вашите обичащи ви медии и правителства или правителствени проекти и организации в сянка.

Бъдете наясно как смилате и обработвате информацията и когато решите да повярвате на нещо или да нарисувате картина в съзнанието си за потенциално бъдеще.  Ако е отрицателно, променете го в положително убеждение и имидж.  Свържете се отново със сърцето си. ✨

 СКАЧАНЕ ПРЕЗ ВРЕМЕВИТЕ ЛИНИИ ИЛИ ПАРАЛЕЛНИ РЕАЛНОСТИ

 Някой от групата зададе въпроса: Можем ли да прескачаме между времевите линии?

 В момента правим това през цялото време по невиждани начини, защото някои от реалностите все още са достатъчно близки една до друга, за да имаме способността да ги „налетим“ или да ги видим сякаш от разстояние.  Ако станем прекалено ангажирани или съсредоточени върху тези перспективи, ще се приближим все по-близо до тази реалност (законът на привличането ще я привлече към нас) и възприятието ни за тези събития и разкази ще започне да се чувства все по-близо до действителния ни пряк опит.  Като да поканите събитие или непознати в дома си, вместо да ги гледате как тичат на улицата пред прозореца ви.

 Поради донякъде уникалния характер на времевите линии, разделящи се по време на възнесението или „енергийния прозорец“, в който вярвам, че в момента се намира нашата слънчева система, тези реалности ще се отдалечават все повече и повече една от друга, сякаш разкъсани, в течение на  месеци, години и т.н. Ще стане все по-трудно да се видят ефектите или проявите на другите времеви линии, точно както в момента не сте наясно с времеви линии, които вече са твърде отдалечени от вашето собствено вибрационно състояние на съзнанието и какво очаквате да  видите като „реално“.  В момента има безкраен брой събития и реалности, съжителстващи във вечното Сега, за които изобщо не сте наясно, защото сте настроени към вибрацията и проявлението, които възприемате и очаквате да видите.

Способността ви несъзнателно  или непреднамерено да прескачате през значително различни времеви линии ще става все по-малко вероятна, просто защото вие все повече и повече се хвърляте в орбитата на една реалност, съизмерима с очакванията на вашето съзнание.  Доказателствата за други опции ще започнат да изчезват от погледа ви все повече и повече.

 Например след няколко години ще е необходим значителен, съзнателен скок, подкрепен с голяма убеденост и голяма доза вяра в нещо невидимо, за да се измести версията на Земята, която човек изпитва като своя собствена.

 Колкото по-малко елементи или прояви на паралелна реалност възприемате, от толкова по-малко данни трябва да избирате съзнателно и така ще ви е необходим скок на вяра в невидимия потенциал на реалността по ваше предпочитание, за да направите  видима за вас паралелна времева линия. ✨

 Това е възможно, но тъй като повечето хора винаги са съсредоточени върху обстоятелствата си (а съзнанието и вибрацията на човека придобиват формата на това, което човек гледа и вече е проявил), следователно те повтарят подобни модели дълго време и промяната идва бавно.  Те все още не са открили способността наистина да насочат вниманието си към себе си, да осъзнаят силата и свободата на собственото си съзнание и да преместят своето осъзнаване в съвсем различна времева линия по по-съзнателен начин.

 В резултат на непознаването на тази способност добре, за повечето хора няма да е вероятен квантов скок между много различни паралелни версии на Земята, след този „прозорец на енергизиране“ или пресичане на възможности.  Освен ако не започнат да се обучават директно в пътищата на съзнанието.

 И по този начин, този прозорец от разделящи се времевите линии е най-ценен, тъй като все още ви се дават много елементи от различни времеви линии, почти като цветове в палитрата на художника, за да избирате и да решавате коя реалност предпочита вашето истинско вътрешно същество или сърце.  В момента все още е относително лесно да избирате между тях, защото няколко от основните или най-вероятните времеви линии все още са видими за вас в текущата ви времева линия.  Но този прозорец доста бързо се затваря. ✨

 От гледна точка на вибрациите, по мое мнение тази година /2020/представлява затваряне на определен набор от вероятни разновидности.  Колективното ефективно се разделя на различни колективи, всеки със своята отделна явна реалност.

 Изборът сега е важен и трябва да се прави с колкото се може повече радост и вяра в собствения капацитет.  През последните пет години съм обявявал или предвиждал този прозорец няколко пъти и се надявам тези, които са слушали, да са започнали да правят своя избор преди известно време, така че сегашното състояние на нещата да не е толкова объркващо за тях, колкото за повечето и  възможността за смяна и избор да става лесно.

 Но за напълно осъзнатия и обучен адепт на силата на съзнанието, квантовият скок е винаги възможен и тогава човек е по-малко зависим от времевата линия, от която е заобиколен.  В действителност, човек никога не е заседнал в някаква конкретна реалност;  човек само избира да остане там. ✨

 Забележете, когато се чувствате тежко - вместо това медитирайте и имайте вяра.

 Ето един добър пример за всеки, от който можете да се поучите: Усетих от човек в нашата група, тенденцията да се тревожи за състоянието на света и когато той се изложи на информация като  това интервю на Д.Айк или материалът на Q-Anon, това понижава вибрациите му.  Той започва да изследва всякаква информация, но с усещане за нужда или надежда за решение в рамките на вече избрана, по същество генерираща в себе си проблем, времева линия.  Това е своеобразна отговорност и несъзнателен или само частично съзнателен и все още донякъде обезсилен подход за избор на предпочитана реалност и синхронизиране в съответствие с него.

 И други в групата правят това по свой собствен начин.  Те губят почва под краката си или високо вибрационната игрална площадка, защото са изложени на негативна информация.  След това генерират тежкото усещане, че има една „реална“ реалност, на която те са роб или жертва, вътре в която човек трябва да се „справи“ и да „разбере нещата“.  Можете да разберете кога правите това по начина, по който се чувствате, когато осмисляте „реалността.“ Чувствате ли се развълнувани от реалността, която вярвате, че е там отвън?  Ако не, сърцето и душата ви ви казват, че не сте фокусирани върху идеалната времева линия за вашето пътуване.  Ако се чувствате депресирани, мислейки за света, това означава, че вярвате, че там има солидна, единна версия на света и че сте принудени да се приведете в съответствие с неговата реалност.

 Това ви кара да се чувствате тежко, защото това не е вярно или не е подравнено с това, което е възможно за вас. ✨ Вместо това, медитирайте, отстранете се от вярата в една солидна реалност и започнете да се доверявате на визията и вълнението в сърцето си за факта, че всичко е възможно и че има много, безкрайни, красиви паралелни времеви линии на Земята, в които можете да започнете да се премествате  като вярвате в червата си за тяхното съществуване.  Останете съсредоточени върху това, което сърцето ви наистина предпочита и ще започнете да виждате доказателства за това да се проявяват все повече и повече. ✨

 Но разбирате ли, притеснението за състоянието на света означава, че вече сте го избрали за свой!  Е, кого обвинявате или се опитвате да се биете?  Вие се борите само с това, което вече сте избрали;  вие се борите със себе си, с вашия собствен избор.  В крайна сметка няма враг на вашата свободна воля. В крайна сметка всичко е по избор.  Дори безсъзнанието в много отношения е избор.

Привързаните към такива времеви линии ще видят този подход като заблуда и илюзия, именно защото вярват, че светът е реална, фиксирана, солидна реалност.  Но просветените знаят, че няма такова нещо.  Всичко е поредица от самоизбрани илюзии или поредица от възприятия в съзнанието.  И възприятията винаги се променят, когато субектът промени своето състояние на съзнание, своите вярвания, убеждения и особено когато започне съзнателно и умишлено да използва силите, вродени в собственото им съзнание. ✨

 Ключът е да вземете това, което наистина ви резонира, да оставите извън дома си онова, което не резонира със сърцето ви и да добавите това, което е уникално за вашето собствено желание и интуиция, и да започнете да излъчвате от това място на визия и убеждение.  Всичко останало ще последва примера ви.

 Останете силни в собствената си същност.  Бъдете нащрек и не се отвличайте от  разсейващи фактори на други реалности и други планове.  Дръжте сърцето си широко отворено и изпълнено с любов и вяра, дори докато сте нащрек, за да не станете жертва на дезинформация или измама.

 Това е вашето право, вашата сила и вашата свобода.  Надявам се, че всички вие сте избрали да приведете вибрациите си във визия за Земята, която резонира най-дълбоко за вас.  Вярвайте във версията на Земята, в която искате да остареете, и че бихте искали да привлечете там и децата си.  Всъщност се съсредоточете върху версията на Земята, която бихте искали да видите за всички живи същества! ✨

 Всичко, което възприемаме като „проявено“ или „реално“, е вибрационно избрано първо.  Изберете най-високото за всеки, като настроите първо собственото си внимание към тази вътрешна реалност.  Това е начина, по който всички неща са създадени на първо място, така че защо да не бъдете създател вместо роб или потребител по ваш избор?

 Запомнете: Медитирайте.  Заглушавайте често цялата информация и обръщайте съзнанието си навътре.  Започнете да насочвате вниманието си към предпочитаната реалност и времева линия, към която Вашето Вътрешно Същество или Висш Аз винаги Ви води.  Обръщайте по-малко внимание на това, което казват другите, и повече внимание на това, което вашето Вътрешно същество нашепва в сърцето ви от секунда до секунда.  Визията и силата му никога няма да ви изоставят.  Просто трябва да се научите да ставате тихи и да слушате по-често. ✨

 Надявам се това да ви помогне, приятели.  Моята безусловна любов е винаги с вас и е насочена към вас.  Вашият безкраен потенциал излъчва във вашите съзнания отвътре като неизчерпаемо слънце на безкрайна любов, светлина и полза.  Може ли да се обръщате по-често навътре, да заглушавате цялата външна и умствена информация и да получавате директно напътствията и яснотата, които вече са налични във вашето постоянно присъстващо, истинско Аз. 💗

Публикувано от Диана Павлова


Няма коментари:

Публикуване на коментар