петък, 29 декември 2017 г.

Защо правителстватА искат НЕПРЕМЕННО да се откажа от пушенето?


Защо правителстватА искат да се забрани пушенето? Аз не говоря само за едно правителство, а за  правителстватА, правителствата  на целия свят, защото кампанията против тютюнопушенето днес е световна. Пушенето е забранено навсякъде! (б.ред.: изключение, близо до нас е Сърбия – там се пуши навсякъде!). 
Официалното обяснение – това се прави, за да се пази здравето на гражданите. Което е смешно, правителствата никога не са харчили за здраве повече, отколкото за убийства.
Никой не се бори с ГМО. Никой не се бори с алкохола, след което тийнейджъри с размекнати мозъци се чифтосват във входовете и зачеват изроди.
Никой не се бори истински с наркотиците, а за дериватите от петрола – “мазнини” и рафинирана захар, аз обикновено мълча. Защо такива грижи за пушачите?
Нещо повече – правителствата ежегодно правят милиарди от търговията с тютюневи изделия. Пушачите след това обикновено много боледуват и не доживяват до дълбока старост, което е страхотно за всеки бюджет: не е нужно да се харчат пари за пенсии и социални услуги, разходите, за които се увеличават при старост. Но все пак те се борят! Защо!?
Отговорът на този въпрос ме измъчваше в продължение на много месеци, дори години, докато не прочетох „Политическа понерология“ на Andrew Lobaczewski (Political Ponerology by Andrew Lobaczewski). Оказва се, че преди това е имало организиран опит за изпращане на всички пушачи в газовите камери. Това е станало още през 1930 г. в нацистка Германия.


 Пропагандистите на Третия райх се опират на факта, че Чърчил, Сталин и Рузвелт – и тримата пушат тютюн, а такива правилни хора като Хитлер, Мусолини и Франко – не пушат.
Въпреки това пропагандаторите премълчават, че преди това експериментално е установено, че: никотинът, органичните смоли, 99 (въглероден оксид) и други продукти на горенето създават устойчивост ️ към хипнотични внушения.
Освен това, проучването показва също, че “вторичният тютюнев дим”, вдишван от членовете на семейството на пушачите, работи по същия начин, защитавайки мозъците на тези хора от психопатите, които ръсят дебилщини от радиото и телевизията. В същото време, непушачът, слушащ радио и телевизия във фонов режим, в един момент придобива към източника на пропагандата пълна и тотална суперлоялност.
Но въпреки всички тези вековни научни данни, сега успехите във всеобщата пропаганда война са много по-големи, независимо дали това е безумно натрапване на продажбите на продукти с национална, религиозна или корпоративна идентичност, страх от нещо или някого.
Оттук и необходимостта да се изкорени пушенето става невероятно очевидна.
В резултат на това, виждайки накъде в момента се движи света – изглежда, че пушачите в бъдеще нямат почти никакъв шанс. / НЕПОЗНАТО


П.П. Няма нито едно научно доказателства за това, че пушенето причинява Рак, нито едно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар