четвъртък, 11 юли 2019 г.

Да знаеш и да го правиш, са синонимни!


Да знаеш и да го правиш, са синонимни!


Участник: Благодаря ти, че си толкова забавен и че си такава важна част от моя живот.
Башар: Ние също ви благодарим, че сте толкова забавни и това е причината на нашата планета да не се нуждаем от филми и телевизия. (смях в залата) Не бихме могли да си представим по-забавна история от вашата и от нашето взаимодействие с вас, като част от нея.
Участник: Ще приема това като комплимент. Вие също сте по-забавни от телевизията. Благодаря много за семинара с участието на делфините и китовете и за твоята роля в него.
Башар: За нас е удоволствие да ви позволяваме да започнете да контактувате с чуждоземните същества във вашия свят. Това ви позволява да практикувате за своите бъдещи контакти с други същества.
Участник: Била съм ангажирана в различни духовни практики дълги години, но в последните две години моята радостна възбуда ме отведе много силно към теб и към това да повиша съзнанието си по отношение на това кои сме. Бях ангажирана със собствените си процеси доскоро, докато любопитството ми спрямо това, което става извън нашата планета, постепенно нарасна неимоверно. Просто поглъщам всякакви материали на тази тема и съм почти сигурна, че съм участвала в генетични експерименти със Зета Ретикули.
Башар: Програмата за хибридизация?
Участник: Да. Имам чувството, че съм допринесла с генетичен материал ...
Башар: Да, така е. Тогава какво ще направиш с това свое разбиране?
Участник: Точно така. Чудя се дали това има някакъв допълнителен смисъл. Аз мога да продължа да следвам своята радостна възбуда ...
Башар: Наистина ли можеш?
Участник: Да, ще го правя и мога да го правя.
Башар: Чудесно. Помни обаче, че част от тези преживявания имат за цел да ти позволят да станеш повече тази, която предпочиташ да бъдеш. И бидейки тази, която предпочиташ да бъдеш, ти ще осъществиш също така и своите договорености с всички останали. Намираш ли смисъл в това?
Участник: Намирам ... намирам ...
Башар: Чудесно, и ...? Какво повече относно това би желала да изследваш в повече подробности?
Участник: Не бих искала да изследвам нищо конкретно, свързано с това в момента, но ми е интересно дали имам някаква връзка с Е-сасани, която бих могла да проследя ...
Башар: Имаш ... и можеш.
Участник: В този живот, или ...?
Башар: Да.
Участник: Добре, и просто трябва да поддържам това свое намерение ...?
Башар: Да, също така можеш да използваш въображението си, за да откриеш метод, който работи най-добре при теб. Тъй като въображението ти е свързано с твоята характерна естествена вибрация. Ако знаеш, или ако си спомняш, ние сме дали на много от вас нашия ... хм ... телефонен номер? (смях в залата) Това е изображение на черен равностранен триъгълник с единия връх нагоре, на черен фон, отделен от черния фон с тъмно синя светлина, която излиза от периферията на триъгълника. Това, в определен смисъл, е картинната представа за нашата специфична честота. И ако се фокусираш върху този образ, можеш в известна степен да се свържеш с нашия колективен консенсус.
Участник: Добре, благодаря ти.
Башар: И отново: по какъвто и да е начин въображението ти пожелае да добави нещо към това, или да го промени, това зависи напълно от теб, защото ... независимо дали вярваш, или не, ти знаеш какво правиш! Това помага ли ти?
Участник: Да, определено.
Башар: Бих добавил и това - приятни сънища.
Участник: Да, аз имам и други преживявания в сънищата си ...
Башар: Както казвате на вашата планета, като теглим чертата, основният въпрос остава какво правите с определено свое състояние, как действате при определено свое състояние. Помни, че обстоятелствата нямат никакво значение. От значение е твоето състояние. И ако състоянието ти отразява твоята истинска, естествена природа, то това твое състояние ще ти позволи да привлечеш към себе си и да привлечеш себе си към всички обстоятелства, ситуации, които синхронно ще отразяват следващите възможности, които трябва да имаш предвид и спрямо които трябва да действаш, които съдържат най-голямата доза радостна възбуда, независимо дали ти изглеждат подходящи, или не, защото радостната възбуда ти казва, че те са – не външният им вид, а твоята радостна възбуда! И тогава възниква въпросът – какво ще правиш в това свое енергийно състояние, как ще се държиш? Какво ще си позволиш да знаеш, че е вярно. Не в какво вярваш! Какво знаеш, че е вярно за теб. Защото знанието и действието са синонимни. Имаш ли малък предмет – монета, писалка, молив?
Участник: Не, но предполагам, че някой може да ми заеме ... Благодаря.
Башар: Беше ли ти синхронно осигурено?
Участник: Да.
Башар: Добре, постави го на пода. Направи ли това?
Участник: Да.
Башар: Вдигни го ... Направили това?
Участник: Да.
Башар: Преди това замисли ли се? Каза ли си: „Вярвам, че мога да го вдигна. Мисля, че мога да го вдигна, но не съм сигурна ...”
Участник: Не.
Башар: Ти просто го вдигна.
Участник: Да.
Башар: Защото ти знаеше, че можеш.
Участник: Точно така.
Башар: Да знаеш и да го правиш, са синонимни!
Участник: О, това е чудесна илюстрация.
Башар: Разбираш ли сега?
Участник: Да.
Башар: Няма почти никакво разделително преживяване между тези две неща. Това, което знаеш, е това, което правиш. Така че ако нещо не се прояви в твоето поведение, в твоите действия ... ти в действителност не го знаеш!
Участник: Не го зная, или не си позволявам да го зная?
Башар: Нима има разлика? ... Знае ли човек? (смях в залата)

Публикувано от Малинка Копи

Няма коментари:

Публикуване на коментар