събота, 28 септември 2019 г.

Минали ли са миналите ни животи


Минали ли са миналите ни животи


 Участник: Имам конкретен опит. Аз съм регресионен хипнотерапевт и зная, че няма такова нещо като минал живот. И по време на терапиите, които съм провел, аз ...
Башар: Ти разбираш, че всичко се случва тук и сега. Това за теб е познание.
Участник: Хората разбират, че тези техни други свързани животи ни влияят ...
Башар: Те не ви влияят, освен в случаите, в които избирате да бъдете повлияни.
Участник: Правилно. Но чрез терапията хората могат да се свържат с тези енергии и да ги променят.
Башар: Да, те могат. И причината, поради която това е възможно ... да направите тези промени е, защото правите тези връзки от настоящето. Ако идеята за оказване на влияние и съответната енергия наистина идваше от миналото, вие нямаше да може да упражните никакъв контрол върху нея. Единствената причина да може да промените тези връзки е, защото те се проявяват само в настоящето, където единствено съществувате.
Участник: И фактът, че ти взаимодействаш с нас, в линейни термини означава, че енергии от бъдещето ни влияят.
Башар: В определен смисъл, те са на ваше разположение, за да ги имате предвид, но какво влияние ще ви окажат зависи от решенията, които вие вземате за това в каква степен избирате да вградите това така наречено „бъдеще” във вашето настояще.
Участник: Важно ли е за нас да установим връзка с тези „минали” ...
Башар: Ако вярвате, че е важно, значи е важно, ако не вярвате, не е. Всичко зависи от вас. Това е един начин, едно позволение, един начин да разпознаете повече от себе си, но не единственият начин.
Участник: Аз мисля обаче, че ако установяваме тези връзки, ще бъде по-добре за нашето линейно бъдеще.
Башар: Чудесно, ако вярваш в това и ако това дава резултати при теб. Това е твоето позволение. Чудесно. Аз не го отричам, просто казвам, че ако това ти върши работа, значи е полезно за теб и толкова. Може да е полезно по същия начин и за други, чудесно. И някой ден можеш да промениш отношението си спрямо тази идея, или няма да го сториш. И в двата случаи е добре.
Участник: Какво представлява духовният съюз и как могат да го постигнат?
Башар: Какво представлява духовният съюз и как могат да го постигнат? Това звучи като заглавие на наръчник. (смях в залата) Духовното единение е просто съответствие на вибрационните честоти, хармонизация на вибрациите. И това се получава, когато следвате най-силната си радостна възбуда и получавате отражения на вибрации, които са на същото равнище.
Публикувано от Диана Павлова

Няма коментари:

Публикуване на коментар