сряда, 23 октомври 2019 г.

Мислите ви създават нови реалности

Мислите ви създават нови реалности

 (снимка Весела Стамболиева)

Грандиозните промени, които стават в момента на Земята са безпрецедентни. Очаква ви прекрасен свят, но може да го създадете само вие.
И така, кое пречи на вашия преход? Най-основното е липсата на вяра. По вярата ще ви се даде – тази заповед ви беше дадена много отдавна. В буквалния смисъл вие творите с вяра всичко, което се случва около вас. Вие сте интересни създания, но понякога съвместявате на пръв поглед несъвместими понятия. Вярвате в чудеса и едновременно се съмнявате в тях. Всички вие пробудени за новия свят, не вярвате напълно в способностите си да създавате нови светове.
Мислите ви създават нови реалности.
Време е да се уверите, че преходът е неизбежен. Първоначално се очакваше, че галактическия лъч 21.12.2012. ще прочисти вашето казуално тяло и другите ви светлинни тела и ще ви даде възможност да преобразувате реалността си. Така и стана. Кармичните програми са изтрити, но продължавате да живеете по инерция по законите на кармата.
Вижте какво се случва. Законът за кармата е престанал да работи, но вие сте творци. Събуждайки се сутрин, вие отново и отново създавате своите митични вериги.
Да предположим, че някой от вас е преминал успешно галактическия преход 21.12. (а вие всички го преминахте). Живял е в бедност и е осъзнал, че отработва кармични задачи. И ето програмите са заличени. Но човекът се буди ден след ден и не вярва, че програмата вече не съществува.
Той си казва: аз съм беден, защото така е богоугодно, това е карма. Молбата му за формиране на настоящата реалност се приема от механизмите на творението на вселената и неговата бедност продължава. Обаче висшите йерарси на вселената с всички сили се опитват отново да доведат до него информацията, че кармичните програми вече са изтрити.
”О, това е прекрасно”, казва си човекът! ”Значи скоро няма да съм беден. Утре ще стана богат.”
Утре!?
Всичко отлагате за утре.
Това че беше създаден времеви континуум, улови съзнанието ви в капан. Няма никакво утре. Какво ви пречи със ставането да си кажете: ”аз съм свободен, аз съм богат, аз съм любим“. Няма причини да страдате. Няма вече дългове. По-рано законите на кармата бяха в сила. Сега се опитвате по навик да построите кубчетата на вашата реалност по старите закони. Кулата от вашите кубчета всеки ден се разрушава, защото вече няма сили, които да я задържат, защото светът ви е вече друг и законите са различни. Но вие упорито продължавате да съграждате кулата си ден след ден. Спрете.
Повярвайте, че вече живеете в нов свят.
Толкова време чакахте от някой или нещо да ви свърши работата, някой да ви създаде нов свят и да ви пренесе там.
Повярвайте, вселената ви подпомага за всичко с всички сили, но никой не е в състояние да създаде вашия свят вместо вас.
Така е устроена вселената.
Така работят законите за свободната воля.
Разбира се, това е опростяване на нещата, но е разбираемо.

Превод от руски: Роси Стоянова
Публикувано от Тенислав Христов

РС, Да повярваме кои сме...
         Да повярваме в своята същност...

         Нима това е толкова трудно...

Няма коментари:

Публикуване на коментар