неделя, 10 май 2020 г.

Башар – „В игленото ухо“

Башар – „В игленото ухо“ (перефразиране)
26 април 2020


Наскоро ние говорехме за „Окото на урагана“ и ви обяснихме, че 2020 ще бъде хаотична, все едно сте попаднали в буря. Тогава ви посъветвахме да стоите в центъра, където всичко е спокойно, за да можете да се справите с всичко.
Сега ще говорим за „Игленото ухо“, защото това е централната точка, енергийно. Казахме, че 2020 ще бъде луда, смахната година и сега преживявате неща, които не сте вярвали, че ще преживеете през живота си.
Много е важно да разберете и да изоставите нещата, които ви пречат, за да преминете през иглените уши и да излезете от другата им страна, където ще можете да взаимодействате с нас. Три важни неща:
1. Преди време ви казахме, че всичко ще се промени през 2016 и очевидно стана така. А сега сте по средата на тази промяна. Тук трябва да се освободите от негативните убеждения, основани на страх. Тази ситуация ще продължи още малко, но вие ще сте в нейния център. Ако не се освободите от ненужното, от другата страна ще ви е по-трудно да направите връзка с нас, ние ще започнем да изчезваме.
2. Вирусът е естествено създаден и проникнал в хората поради разрушаването на природата и на екосистемите, които са го държали далеч от вас. Вие трябва да предприемете действия по възстановяване на природата.
3. Вие сте поставени в определен смисъл в изолация и това е много силно време, което трябва да бъде използвано по позитивен начин. Не депресия, а компресия, за да имате време, пространство и обкръжение да останете в себе си и да преработите системата си от вярвания, основана на страх. Да стигнете до сърцевината си и да изчистите всичко останало.

Сега ще ви представим процеса, чрез който можете да сторите това. Той се състои от пет много прости стъпки, но някои могат да ги намерят достатъчно предизвикателни. Но сега имате време да ги правите и ние ви окуражаваме да преминавате през тях, за да се освободите от нещата, които не са ви нужни, което ще ви позволи да преминете през ухото на иглата.

1. Простете на всички от миналото си, без да ги чакате да се променят или осъзнаят стореното. Простете им и се освободете.
2. Простете на себе си, че сте се поставяли в ситуации, които са ви позволили да изпитвате фрустрация, гняв, съжаление, мъка. Позволете им да си отидат. Не съдете себе си повече.
3. Започнете да си позволявате да не бъдете повече информирани от миналото си Аз. Не съветвайте бъдещето си от позицията на миналото си Аз. Бъдете наблюдател, не участник в миналото си.
4. Започнете да се съветвате от бъдещото си Аз. То ви вика от другата страна на игленото ухо. Следвайте позива. Движете се напред по начина, по който бъдещото ви Аз би го правило. Следвайте формулата за най-голямото въодушевление.
5. Позволете си да сте изцяло в СЕГА, както преминавате през игленото ухо. Ако не оставите миналото си и негативните си убеждения, те няма да могат да преминат през игленото ухо и вие няма да можете заедно с тях.
Простете и продължете, простете и оставете да си отиде, простете и бъдете свободни.
Авео
Публикувано от Башар

Няма коментари:

Публикуване на коментар