неделя, 31 май 2020 г.

ВИБРАЦИОННА ПРОГНОЗА от lee за ЮНИ 2020 г.


ВИБРАЦИОННА ПРОГНОЗА от lee за ЮНИ 2020 г.



Юни се превръща в отправна точка за началото на съществуване на нова цивилизация.
Познато ли ви е усещането, когато сядате във влак, кораб или самолет и опътуването започва? Е, потегляме.
През юни ще се запознаете със спътниците си, ще намерите „мястото си“ и ще наблюдавате през прозореца другите тръгващи превозни средства. Сбогувате се с обичайния пейзаж и предвкусвате новия. Усеща се лека тъга по миналото и някакво притеснение за бъдещето. Това са типичните емоции за месеца – колективното съзнание най-после ще приеме, че света се е променил и ще започнат да излизат реалистични предположения за новия свят.
Очакват ви дискусии и радикални изказвания на „експерти“.
Отличителната черта на тези мнения ще бъде тяхната открита противоположност и еднозначните изводи: „всички ще бъдат изядени от зомбита“ или „на всички ще раздадат по един милион“. Вече сте чували това, но сега думата ще вземат лидерите на различни групи и ще се изказват крайно убедително. И действително, във всяко изказване ще има зърно истина.
Истина ще има и в негативните сценарии, и в позитивните. Как е възможно това?
Отнесете се към тези гласове като към обявленията на гарата: „От трети коловоз отпътува влака до еди-къде си“. Точно по този начин. Вие ясно и отчетливо чувате, че еди-какъв си влак тръгва в определена посока. И това не ви касае по никакъв начин.
Важно е да се осъзнае, че вие вече следвате вашия маршрут и въобще не ви касае защо някакви си хора потеглят по техния. И дори ако решите да викате след тях и да обяснявате правилността на вашия път, техния влак също вече е тръгнал. Всички сме заели местата си, съгласно личните си вибрационни билети.
Става въпрос за това, че всички ние наблюдаваме в момента разслояването на света на паралелни версии. И все още можем да виждаме чуждите версии, които скоро ще бъдат недостъпни.
На практика това създава поток от много забавни събития. Примерно, може да сте видяли някаква новина, която по мистичен начин е изчезнала. Или към вас може да се обърне човек от друг свят посредством грешно избран номер, някакво предложение или запитване. Също може да има конфузни ситуации с търсенето на вещи, които ще си бъдат на обичайното място.
По отношение на тялото са възможни спонтанни изцеления или нещо като внезапен глад веднага след като сте се наобядвали. Може да усещате прилив на бодрост вечерта или умора сутрин. А може и да има специални ефекти, когато човек се променя външно толкова интензивно в рамките на деня, все едно е друг човек.
Полезно качество през юни ще бъде железобетонната ви увереност, че с вас всичко е наред и не сте сбъркали влака. Когато ви демонстрират поредната плашеща „истина“, просто я наблюдавайте и се съгласете, че тя е реална гара за някой. И наистина, защо хората да не стигнат до там, след като са я избрали?
Няма никаква необходимост да оспорвате чуждите маршрути и билети, закупени от хората от другите влакове.
Ако наистина сте пуснали чужда за вас реалност, вашата лична ще започне да се разгръща в нови краски. Т.е в този случай вие още през юни ще може да забелязвате образите на нещо удивително и вълнуващо. Във вашата реалност могат да се прояват събития, които до преди една година сте считали за невъзможни. Става въпрос за скок на качествено ново ниво.
Разгледайте внимателно кои аспекти от живота си или кои желания сте смятали преди за недостъпни. И сега се отнесете към тях с „хм, може и да стане“.
През юни това „може и да стане“ ще премине в „напълно е възможно“. А в някои случаи ще стане и напълно достъпно.
Каквото и да получите през юни, то ще е само началото на нарастването. Наблюдавайте тези начала и се старайте да отделяте най-доброто за себе си. Може да се стигне до любопитен тренд – да избирате между доброто и най-доброто. Всичко, разбира се, зависи от вниманието ви към едното или другото. Вие буквално се намирате лице в лице с това, което вече е активирано в живота ви.
И ето ви един въпрос: това ли е, което ЖЕЛАЕТЕ да виждате или се притеснявате за чуждите опасения, които ви предлагат да манифестирате в живота си?

Източник: Leebooksbg

Няма коментари:

Публикуване на коментар