четвъртък, 6 август 2020 г.

УНИКАЛНО СЪБИТИЕ – ПРЕДСТОЯЩИЯ ЛЪВСКИ ПОРТАЛ

 УНИКАЛНО СЪБИТИЕ –

ПРЕДСТОЯЩИЯ ЛЪВСКИ ПОРТАЛ

Скъпи приятели, навлизаме в изключително ключов етап от нашето развитие, предстои отварянето на един от най-значимите и мощни енергийни Портали. Вселенските Селения от много високовибриращи нива отварят своите Порти, за да излеят поредна, нова порция Космически честоти над Земята и Човечеството. Мощни, различни, по-Висши, кристални, чисти Божествени енергии ще ни залеят отново. Портал и пак Лъвски – на 08.08., но този през 2020 г. не е като предишните. Той е кардинален, значим и важен, знаков за човечеството.

Портал, който ще задвижи и отключи пълната изява на всички Духовни постижения на човечеството досега. Пусковият залп, който ще отприщи всичко осъзнато, придобито, внедрено и постигнато като нива по Пътя на нашия Преход и израстване. Всеки ще получи заслуженото, ще му се даде дължимото и в процеса на Промените през следващите няколко години, ще бъде поставен на точното място – там, където трябва според Божествените Закони, Истина и Справедливост.

От около 10 дни Силите на Светлината от Небесния Свят ни подготвят за мощното вливане на Нови вълни енергия и висши октави чиста Диамантена Светлина от Божествените измерения. Тази енергия ще дойде от много високи нива с голяма Мощ и Сила, затова започна постепенното ѝ излъчване към Планетата още от края на юли и ще продължи известно време и след Лъвския Портал на 08.08.2020 г.

На 7-ми, 8-ми, 9-ти август това вливане ще е най-силно – като изригнал Космически, огромен енергиен вулкан, чиято гореща и трептяща лава ще залива всичко по пътя си. Ще поглъща, топи и претопява, ще чисти и осветлява, извисява и променя. Всичко старо окончателно ще бъде отнесено от нея, а последиците и ефектът ще се усещат по-късно още дълго в живота на хората.

Огнена енергийна лава от Ядрото на Вселената, от Центъра на Бога. Усеща се като мощна енергия и топлина, която зарежда отвътре навън и изтласква всичко остаряло, ниско, негативно. Точно това се случва и с физическите ни тела – клетки, молекули, атоми, както и с енергийните структури на човешката ни същност – Аура, чакри, меридиани.

Повсеместно, тотално потапяне и изчистване на всичко в човешкия Свят, за да бъде впоследствие въздигнато на други нива. И в личен, и в обществен план, и във видимия, и в невидимия Свят. В умовете, Сърцата, Душите, представите, идеите, каузите, целите, посоките на придвижване по Пътя на Еволюцията. За всеки и за всичко, за цялото човечество и Земята и всички материални и Духовни сфери в нашия Свят.

Тотален Прелом и раздвижване, разбутване и преподреждане. Ще засегне дори чисто физическите прояви на телата ни, не само на Съзнанието, усещанията и възприятията. Разширяване на мирогледа и особено на Сърцето. Там ще се внедряват Висшите кодове на Всемирната Любов и живот чрез Сърцето, мислене и действане чрез Сърцето. Излизане извън рамките на егото и личността, надскачане на досегашната човешка идентичност, излизане извън всички създадени на Земята егрегори от предишното мислене, чувстване и поведение на човечеството.

Каквото било – било. Всичко остава в историята – спомен и опит. Но животът продължава чрез Нов порив. Възроден, пречистен, просветлен и осветлен, посветен, озарен, човекът се превръща в Космическо Същество – Създание от Висш Вселенски Порядък. И нищо не може да спре този поход на Новите мощни Потоци Божествена Светлина, предназначена за прекрасния човешкия род и красивата Земя. Както и за Всички и Всичко в нашата Вселена, защото сме свързани и сме Едно Цяло. И когато нещо се преобразува, то засяга и най-малката прашинка в Мирозданието, и всяко нещо, всяка частичка си променя вибрацията.

Лъвският Портал от 08.08.2020 г. е поредният Велик Дар от Бог за човечеството и е етап от Замисъла и Плана на Създателя и Неговата Воля за установяване на полагащото ни се Присъствие в Творението. Ние се Завръщаме към Себе си, към Първородното си Естество и Същност и към своето Изначалие. Прибираме се У Дома, при Татко, Семейство, братя и сестри, след дълга, дълга раздяла. И новите енергии ще ни съпровождат, за да трасират безметежното ни и леко Пътуване. С Любов и Благодат от Дома, от родната Светлина и с Благословията, Обичта, грижата, помощта и трепетното очакване на нашите Светлинни родственици и най-вече на Майка/Татко Бог.

Ухание и аромат на нежни цветя, на красиви рози, разцъфнали в Сърцата, се носи навсякъде и изпълва Вселената – Принципът на Любовта. Най-сладкият, най-прекрасният, най-чистият, вдъхновяващ, пулсиращ и окриляващ, същевременно хармонизиращ и извисяващ. Прониква навсякъде и във всички и всичко. Попива дълбоко във всяко кътче, частичка и фибра. И нашепва: „Ти си Любов, ти си Светлина, спомни си, събуди се, промени се. Бъди това, Което Си по Род и Произход, по Сътворение и гени. А ти Си Бог – ти Си Детето на Бога, което може да стигне Баща си и да Го претвори и прояви изцяло. Влез в Съдбата си, в Пътя си и действай! Бъди Бога, Който Си и Който е вътре в теб, във всеки миг от своето съществуване. Чрез всеки Дъх, който поемаш и изпускаш, сътворяваш чрез Диханието си Рай около Себе си и в Себе си, поемаш и излъчваш Светлината, Чистотата, Любовта, Мъдростта, Силата, Истината, Великолепието, Величието, Мощта и Славата на своя Отец – Създател. Неговото Съвършенство, безграничност, безмерност.“

От Центъра на Сакралното Пространство на Светия ни Божествен Аз и Свещено Сърце, лумва с огромна Сила вибрацията на Въздигането и Промяната на окончателната ни пълна трансформация и Възход. Всичко в нас трепти и вибрира в разширен диапазон на нови октави и честоти. Затова и някои сега усещат, че им е много горещо, не само заради природните температури. Дори и там, където климатът е различен от нашия и е хладно, хората чувстват особена вътрешна енергия и топлина, която е като импулс за градеж на нещо ново, като акумулатор, задвижващ турбо-двигател на Полет към Нови Хоризонти и Висини.

Процесите са повече вътрешни, отколкото външни, такива са и за самата Гая и при нея се случва същото. На всички нива в човешкия Земен Свят всичко ври и кипи, за да избухне после във фойерверки и ослепителна заря от красиви, пречистени, извисени вибрации на Ново Съзнание, вибрации на Божествена Любов, Мъдрост и Истина. На сладост и радост, възторг за Сърцата, блаженство за Душите. Вибрации на Нова идентичност и себеосъществяване и реализация на Изконната ни Божествена Природа, на нашата Първородност и Първосъщност като пълнокръвни Изразители на всички Автентични Божествени качества, характеристики, свойства и Потенциали. На собственото ни Завръщане към Истинското си Себе – към Бога, Който Сме по Произход и Изначалие. Пълно отваряне, изява и разгръщане на Духовния ни Аз, абсолютно, тотално Проявление на Духа в нас, който е Първоизворната ни Боготворна Природа.

Космическият Лъв ще направи своя уникален Скок с огромна Сила и Мощ и ще разтърси всичко наоколо. Но не, за да руши, а за да създава Нови Светове, помитайки с невероятния си устрем, размах и смелост всички остатъци от досегашните подредби, нагласи, настройки и прояви, притихнали и свити, скрити в удобството, леността и закостенялостта на старите порядки и ред. Страхливи, ограничени, стеснени, треперещи за своя измислен и илюзорен свят и нагласящи се според неговите изисквания и правила.

Угаждащи на егото и матрицата и нейните управляващи и поддържащи я с цената на всичко, дори с това да заробват, манипулират, да унищожават, да преиначават Истината. И така да откъсват и отдалечават от нея, изолирайки Съзнания в невежество и мрак и замъглявайки Изконната им Светлина и Рождествена връзка с Бог. За да властват над тях и ги ползват за собствени дивиденти и цели, нарушавайки по този начин Абсолютните Божествени норми и Хармония на съвършения Порядък на Цялото и опитвайки се да го разделят и накъсват, пак за своя изгода и за да хранят самовлюбеното си егоистично, самозабравило се себе.

Така действаха тъмните, но Днес целият им план и това, което създадоха, се сгромолясва с гръм и трясък и вихърът на Промяната ги отвява и разпилява, превръща в прах и пепел. Но от пепелта се обновява, озарява, просветлява и от останките, по Великата Божествена Милост, Справедливост, Мъдрост, Воля и Безмерна Любов, от руините и отломките се ражда приказен Свят. Възкръсва за Нов Живот в Светлина, Чистота, Любов и Единство.

Космическият Лъв е на старта за своя знаменателен, Велик Скок. Думите, които определят този Лъвски Портал са: разгърнатост, мащабност и Огнена Мощ, Воля и Сила за осъществяване на Замисъла и Целите, с които новите енергии се спускат на Земята.

Мощният рев на Вселенския Лъв още дълго ще оглася Планетата ни и след 08.08.2020 г., за да събужда заспалите и мотивира, вдъхновява към дела вече пробудените. Ще е като сигнал, който не само дава началото на нещо Ново и различно, но и указател за Вярната Посока. Тътенът му отеква в цялата Вселена и енергията му повлича всичко след себе си, за да го преподреди и пренастрои в Нови, по-Високи нива на съществуване, Присъствие и Проявление. Той е действен, категоричен и устремен директно към точната си и ясна Цел – тази на Божественото Претворяване. И е изцяло и безкомпромисно посветен на Божията Воля и Промисъл и ги следва неотклонно, защото те са двигателят и Източникът на неговата Сила и Мощ.

Фениксът, заложен в нас, се възражда, отърсва от пепелта и в Светлина и устрем полита, хваща се здраво за развятата грива на Лъва и заедно правят знаменателния Велик Скок към новите Бъднини. Към Висотата на съществуване, присъща по рождение на всяко Създание в Творението. В Мир, Хармония, Благодат, в Светлина и Любов, Мъдрост и Истина, в Покой и Съвършеното Великолепие на своето Изначалие като Дух.

Нека и ние последваме Лъва с пълна Вяра, отдаденост и Любов, знаейки, че той е Пратеник на Бога, който да ни отведе във Висини, все по-близко до Дома и Лоното Божие. С всеки следващ скок, ние все повече се приближаваме към осъществяване Мисията на своето Сътворение, на нашата Божествена Орис и Предназначение.

А именно – да докажем, че Духът е Вечен, че Светлината и Любовта винаги побеждават, че Бог е Истината, Смисълът и Изворът, Началото и Краят на Всичкото, Което Е.

Амин! Бъдете Благословени!

Всъщност, вие сте Благословени по Рождение. Просто го проявете и осъществете.

С много Обич, Селфидона

 * * *

Скъпи приятели, с постъпването на Новите Небесни вибрации, което вече започна, вероятно някои от вас напоследък чувстват особена енергия в себе си и наоколо. Интензивна и сгъстена, тя се проявява като вътрешна и външна топлина. Освен, че температурите са високи и времето е горещо, се усеща и един особен вътрешен заряд и жар, които обаче не се дължат само на климата. Това е енергията, която се спуска от Небесните Селения и ни зарежда. Тези вибрации постъпват в нас на точно определени порции, плавно и постепенно и ни подготвят за предстоящия Голям Портал - Лъвския.

Не само е природна жега, а мощни енергийни вълни извират от Ядрото на Великото Централно Слънце във Вселената, както и от Центъра на Изначалните ни Същности и от Ядрата на Духовните и енергийни структури на Съществата ни. И това се усеща като горещина отвътре, защото Огънят на Новия Портал и неговите Светлинни вибрации вече е запален и Висшите ни Аспекти са посветени, инициирани в тях. Предстои човешката му земна активация и усвояване в нашия материален Свят, във физическите ни тела и човешки личности, в Аурата, чакрите и клетките, атомите, навсякъде в нас и живота ни. Ще обхване всички сфери на Земното и човешкото ни Присъствие. В социалните, икономически, политически и финансови системи, в целия обществен живот, както и всичко в Духовните проявления и изяви, в личен и глобален цялостен план на Планетата.

Вливанията започнаха още през последното десетдневие на юли и ще продължат до към 20-ти август, като пикът, когато ще са най-силни, ще бъде на 7-ми, 8-ми и 9-ти август – по време на самия Нов Лъвски Портал. Тъй като са много мощни, изригванията са разпределени така, че да не се излеят наведнъж, за да не предизвикат неразположения от какъвто и да е характер и някакъв вид катаклизми. Последователното им внедряване е най-добрият вариант за нас, затова и така се случва. Това е особено валидно за предстоящия Поток от Нови Светлинни вибрации, който е с изключителна Мощ и високи честоти.

От Божествения Свят винаги се грижат и правят най-доброто възможно, за да може такива съществени явления като отварянето на Порталите, да се случват леко, безметежно и благодатно. Влиянието на вибрациите от предстоящия Портал вече започна да се усеща от хората и от самата Гая и Процесите се задвижват. И Майка Гая, и ние, се подготвяме за Знаковото Събитие.

Затова някои се чувстват заредени, вдъхновени, спокойни, уверени, импулсирани за нови начинания, за творчество, действие във всякакви посоки, вътрешни подредби, пренастройки. Усещат се така, сякаш ще полетят, радостни, силни, в добро здраве и разположение.

Други пък са отпаднали, лениви, сънливи, раздразнителни, тревожни, не могат да спят нощем, нервничат, изскачат болежки и дискомфорти от различен характер, случва се разбутване, разбъркване в плановете им и в живота като цяло. При всеки е различно, но голяма част от тези симптоми и състояния се дължат и на влиянието на енергиите, които носят много нови високи кодове, ключове и октави, пренареждат и изчистват необходимото, за да освободят място за поглъщане на Чистата Божествена Светлина и нейната Висша енергия, която ще залее човечеството и Земята, за да ни придвижи още по-напред по Пътя на Възхода.

Този път това няма да са стъпки и стъпала нагоре, а огромен Лъвски Скок, който ще ни изпрати и позиционира много нависоко във вибрационно отношение и така ще стартира голяма Промяна за хората, която ще е уникална и изключително значима за израстването ни. Лъвът ще прескача граници и ограничения и ще ги събаря с огромна Сила, така че всичко старо и ненужно да остане зад нас. С Мощния си устрем, той ще прелети над Предела, който разделя двата Свята – материалния и Духовния, човешкия и Божествения, Земния и Небесния.

И оттук нататък всичко ще се гради по Божиите Правила, Норми и Принципи, по Неговата Воля и Замисъл. В Светлина, Чистота, Любов и Благодат, с Мъдрост и според Абсолютната Истина. А не, както досега, според изкривените желания и манипулативни идеи, измислици и лъжи на Същества, самозабравили се в егото си и потънали в мрака на себичността и жаждата за власт и пошла доминация над останалите. За тях всичко приключва и ще свърши окончателно след Лъвския Портал, който бележи преминаването през Предела. И ще внесе много Хармония, радост, Чистота, Любов, но и Сила да отстояваме Истината и да се справяме решително с всичко негативно, фалшиво, заробващо и тъмно.

Въздействието на Портала като заложени честоти и кодове ще е с години напред. Нито един квант Божествена енергия, спусната към нас, не се губи по принцип. Така беше при всички досегашни Портали, така ще е и при този. Всичко остава тук като кодове, Потенциали и вложена енергия и се отключва, развива и разгръща постепенно, натрупва се и накрая резултатите ще са напълно видими и реални. Все още поглъщаме, кумулираме, закотвяме, за да избухнем в Заря от невероятна Светлина и Божественост, когато точният момент за това настъпи.

Продължавайте, мили хора, вървете смело напред, Апогеят на вашето Просветляване е пред вас и е съвсем близо вече. Вие достойно извървяхте дълъг и труден Път, позволете си да се насладите на прекрасните Дарове, които ви чакат на финала в пълна Благодат. Завинаги! Амин!

С Любов към вас, Селфидона

http://www.selfidona.com/2020/08/04/1776/

http://www.selfidona.com/

Източник: Учениетона Светлината чрез Селфидона

Няма коментари:

Публикуване на коментар