събота, 1 август 2020 г.

ВИБРАЦИОННА ПРОГНОЗА от lee за АВГУСТ 2020 г.

ВИБРАЦИОННА ПРОГНОЗА от lee за АВГУСТ 2020 г.

 


През август вибрациите на новия свят ще се закрепват и ще се образуват нови вътрешни цикли в избраните реалности. Това означава, че ще получите много потвърждения за това, че се намирате при други правила, в други събития, в обновено общество.

Това е месец на личните ви факти, част от които ще зачеркнат много от това, което сте знаели в миналото, а други обратното – ще закрепят някои ваши плахи догадки за бъдещето. От енергийна гледна точка това изглежда така, сякаш сте се прехвърлили на ново русло и това течение има друг състав на водата, измиващо предходните примеси. И сега през целия август ще получавате постоянни сигнали, че наистина наблюдавате други качества на събитията.

За да разберете месеца, си спомнете някое продължително пътешествие. Тогава пред вас бавно са се сменяли картини с различни местности. Например, пустинен пейзаж бавно се е сменял с по-затревен, докато не сте се оказали на място, изпълнето с буйна растителност. Или когато хълмовете са се простирали вес по-нависоко и нависоко, докато не сте се оказали в планината. И ето вие вече пътувате през гори или планински път, където всичко е различно от предишното място и където околността съответства на местонахождението ви сега.

Спецификата на този период е в това, че ако се намирате точно там, къде сте предполагали да бъдете, ще получите невероятно ускорение на материализацията на вашите желания. Защото в този случай, вие просто потвърждавате това, с което сте съгласни. Такава позиция е най-изгодна при условие, че наистина сте смятали, че събитията се развиват по най-благоприятния за вас сценарий.

При това хората, които смятат, че света „ се сгромолясва“, ще получат потвърждение точно за това. И от страни много ясно ще може да се види материализираната теза, че всеки сам избира за себе си живот или смърт, здраве или дисбаланс в тялото си. Именно избира, а не получава.

Нагледно и с факти всичко това ще се проявява във всеки избор и лесно ще се вижда избора на другите хора.

Става въпрос за такъв вид яснота, която присъства при избора на професия, например. Вие с лекота правите разлика между пекар и параджия, учител и банкер. Получавате потвърждение на вашия избор и разбирате, че всеки човек е направил неговия. И сега границите между вас не се определят от определени професии, от социални разногласия, езици и географско разположение, а вие наистина сте поляризирани относно „други светове“.

В общия свят на едни хора, примерно, навсякъде има хубаво време, подобряване на здравето, удължаване на живота, подобряване на благосъстоянието, радостно обкръжение, переспективни очаквания, интересни събития, невероятни открития и т.н.

Такива неща ще са еднакви за всички хора, намиращи се в тази реалност. И освен наблюдения, ще получите и материални потвърждения за това. Което, освен всичко останало, създава нов парадокс на „невъзможните неща“. Хората от други полярности ясно ще виждат, че ви се случват невъзможни събития. С други думи – чудеса. Вие може да им разказвате за тях, да им давате доказателства, да боравите с факти...И ще е забавно, че те ще ги виждат, но въпреки това ще повтарят, че „това не може да е така“.

И една от важните задачи на този месец за вас ще звучи така: „не си поставяйте за цел да доказвате на някого нещо, поставете си цел да фиксирате това за себе си“. Вашите нови възможности, вашите лични факти за материализация са ви нужни точно на вас самите. И са ви нужни, за да станете по-дръзки в следващите си стъпки и за да си позволите да избирате и да получавате все по-мощни и по-мощни желания.

Вие сте стигнали точката, в която количеството е преминало в качество. И сега вървите към момента, в който изпълвате всичко с ново качествено ниво. Именно изпълвате всичко, без да оставяте дори конче или копче от стария костюм. Премяната ви е изцяло нова.

Източник: Leebooksbg


Няма коментари:

Публикуване на коментар