четвъртък, 19 юли 2018 г.

ЧАКРА НА СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ


ЧАКРА НА СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ


 За теб е напълно безопасно да изразиш силата си и да поемеш отговорност за живота си по най-положителен начин. Изтеглих тази карта, защото ангелите искат да ви помогнат да разрешите проблемите си, свързани със силата и контрола. Преди всичко те ви уверяват, че притежавате сила. Вие, които сте сътворени по образ и подобие на Бога имате същите качества, включително и силата. Няма значение дали я усещате, дали се страхувате от вътрешната си мощ, истината е: Вие сте могъщо същество.
Второ, за вас е напълно безопасно да използвате тази сила с любов. Ангелите няма да ви позволят да злоупотребите с нея, а хората, които истински ви обичат, ще се отнасят с уважение и ще приветстват одухотворените ви слова и действия. Помнете, че силата не предполага агресия, тя просто означава да бъдете истински и неподправени спрямо себе си и пред другите.
Освен това ангелите искат да ви напомнят, че никой не ви контролира, нито може да го направи, без да му позволите. Винаги имате възможност за избор, а те ще ви помогнат да вземете решения, стига да ги помолите. Освен това ще ви дадат съвети как да поемете отговорност за живота си и за духовните си дарби.

Какво трябва да направите
Легнете по гръб на спокойно място и се съсредоточете върху слънчевия си сплит – енергийния център зад пъпа. Кажете наум или на глас:
„Архангел Михаил, сега те призовавам. Моля те, прережи всички нишки на страха от моя слънчев сплит, свързващи ме с хора, на които отдавам личната си сила.”
Дишай дълбоко, докато архангел Михаил прекъсва енергийните връзки между вас и хората, за които се опасявате, че ви контролират. После кажете:
„Архангел Михаил, моля те, дай ми кураж да поема пълна отговорност за всеки аспект от моя живот.”


Публикувано от Krasimira Hristova.

Няма коментари:

Публикуване на коментар