сряда, 5 септември 2018 г.

Напускане на Времето

Сюзън Лий


Написах това през юли, докато бяхме на магистрала 101, пътувайки към Северна Калифорния. Трафикът беше практически спрял и можех да почувствам аурата на всички огньове, които горяха в тази област на щатите. Спомням си, че попитах арктурианците за идващите президентски избори и написах отговора им на единственото парче хартия, което успях да намеря. Не го бях публикувала до сега, ще разберете защо, когато го прочетете...

Скъпа Сюзил, Съединените Щати винаги са били корпорация и никога не са били демокрация. Преди хората от Съединените Щати да могат да променят тази ситуация, те първо трябва да узнаят за нея. Но много от тях, не искат. Те ще стоят в 3D Матрицата, която постепенно ще ги доведе до самоунищожение.
Третото измерение е всъщност ракетен стартов ускорител за възнесението на Гайа. С всяко раждане има и смърт. Плацентата е жива, докато подхранва бебето, но умира, за да може детето да живее.
Точно както някои майки паяци отдават себе си за храна, за да могат техните многобройни бебета паячета да оцелеят, някои членове на Съединените Щати чувстват нуждата да „ядат своята майка страна“, за да могат да оцелеят. Но на тях НЯМА да им е позволено да „ядат планетата“.
Тези хора, които тъмнината създаде, могат само да разрушат матрицата. Матрицата е като „паяжина“, която тъмните възприемат като свой дом. Ако паяжината се разруши преди бебетата паячета да са постигнали зрелост, тези паячета ще умрат.
По същия начин, ако матрицата се разруши, непробудените няма да имат илюзия за реалност, в която те да могат да учат за земните причина и следствие и енергията, която излъчват е енергия, която ги връща в опериращата система.
Тези, непробудени мислят, че са НА планетата, но всъщност те са В матрицата, която е скелето на Земята. Когато Гайа, навлезе напълно в своята зрелост, в петоизмерната Нова Земя, скелето ще бъде премахнато и илюзията за третото измерение ще изчезне.
Точно както мъртвият човек в крайна сметка открива, че вече няма физическо тяло, тези, които могат да възприемат само 3D матрицата, ще установят, че вече нямат 3D Матрица.
Тези, които са запознати само с „живот в Матрицата“ ще открият, че вече няма третоизмерна Земя, на която да могат да играят своите игри на войни, алчност, страх и контрол.
И тъй като тези изгубени, не могат изобщо да напредват по време на своите инкарнации/училища на планетата Земя и дори се връщат назад, те ще бъдат върнати в Източника в безформено състояние за подготовка, евентуално, да бъдат индивидуализирани хора.
Нашият експеримент е насочен към това, да видим дали реалност, основана на разделение и индивидуализация, може да създаде еволюция към по-високоизмерно преживяване. „Експериментът“ разкри, че само много малък процент от тези, които са влезли в тази реалност, могат да еволюират в съзнаващо същество, основаващо се на безусловна любов.
Гайа взе прекалено много изоставащи. Изоставащите са тези, които се провалиха дори след многократни възможности да станат високо-измерни, съзнаващи същества и да се свържат повторно с техния многоизмерен Висш аз.
Гайа трябва да се освободи от тези изгубени, изоставащи, ако иска да се възнесе. С други думи, точно както бебетата паячета ядат своята майка, изоставащите ще изядат/унищожат тяхната майка-планета. Доказано е, че войната НЕ подпомага еволюцията, за да си струва тази омраза и ужасно разрушение, което носи.
Така, че войната не е приложима опция за подпомогне освождаването от изгубените. Точно както бебетата паячета имат нужда да „ядат майка си“ за да оцелеят, много от тези изгубени вярват, че трябва да „ядат планетата“ за да оцелеят.
Тези изгубени не могат да осъзнаят, че ако те нараняват тяхната планета, те едновременно с това нараняват себе си и бъдещето на човечеството. Те мислят по инстинктивен начин, като бебетата паячета, с цел да оцелеят на всяка цена.
Точно като пчелите и други същества, избрали да напуснат третоизмерната Земя и да не се върнат, така и много хора направиха това. Третоизмерното училище се затваря. Тези, които разшириха своите съзнания в пето измерение ще продължат да общуват дълбоко с Гайа, както и със своето галактическо семейство.
Тези доброволци, за да подпомогнат Гайа, получиха третоизмерни тела, за да подпомогнат физическата Земя в нейното връщане към Дома. В крайна сметка, третото измерение ще стане „стъблото на пшеницата“. Когато стъблата на пшеницата паднат, жизнената сила на житото се разкрива.
Във всеки от вас, се намира вашето петоизмерно Светлинно тяло, което обгръща вашето физическо тяло. Когато вашата привързаност към физическия свят се освободи, петоизмерното Светлинно тяло, бавно или бързо, ще замести физическата ви форма.
Всяко петоизмерно Светлинно тяло ще има избора да се върне към по-високите измерения или да насели някой от многото петоизмерни светове, които НЕ МОГАТ да се възприемат чрез бившите третоизмерни възприятия.
Вашата физическа форма много прилича на личен космически кораб, който е позициониран на Земята. Докато все още носите вашата по-високо измерна форма в Тук и Сега, вашите възприятия приличат на многоизмерни прозорци, през които можете да възприемате по-високите четвърто, пето измерения и отвъд.
Обаче, през многото еони, носенето на земен съд, илюзиите, полярността и болката затвориха високоизмерните „прозорци“ и само трето/четвъртоизмерните прозорци към реалността останаха отворени.
Без възприятията на по-високите светове, вие забравихте за тях. След това, Гайа заприлича на „планета-затвор“, в който имаше най-вече болка и страдание без никакви средства за бягство.
Затова, високоизмерните същества получиха трето/четвъртоизмерни инкарнации за да кажат истината за Бог, надеждата и освобождението. Тези „висши същества в човешки костюми“ събират последователи около себе си, обучават ги и след това се извисяват, за да се върнат към техните високоизмерни домове.
За съжаление, без техния Гуру лидер, много от последователите пропаднаха в забрава и скоро се върнаха към своята „паякова природа“ да ядат и да бъдат изядени. За щастие, някои от спомнилите си истината, се обадиха за помощ у дома във високите измерения.
Сега, вие сте на „гребена на Вълната“. Така, че можете да се опитате да хванете вълната и да преживеете вълнуващо препускане към бреговете на вашия високоизмерен Висш аз. Или, можете да се гмурнете под вълната и да се надявате, че ще хванете следващата вълна.
Искаме да знаете, обаче, че ИМА такова нещо като „последната вълна“. Тази Последна Вълна идва скоро във вашия график. Ще изберете ли да хванете тази вълна, или ще изберете да се гмурнете под вълната с надеждата, че ще изникне следваща възможност.
Ние сме ТУК СЕГА за да ви предупредим, че Гайа избира да хване ТАЗИ вълна на извисяване.
Някои хора разкриха своята вътрешна истина и любящо ще подкрепят придвижването на Гайа към пето измерение, но други – решиха да „изчакат и да се върнат към това на по-късен етап“. Обаче, този „по-късен“ етап няма да се състои, защото „времето“ се затваря.
Автобусът към пето измерение пристига, но е на своя последен курс в трето измерение. Всеки, който хване този автобус се съгласява доброволно да вземе със себе си различни компоненти от третоизмерната същност на Гайа.
Тогава, когато последният автобус си замине, цялата третоизмерна същност на Гайа ще си е отишла и третото измерение ще се превърне в град-призрак.
„Чакай“, чуваме изгубените да казват, „Колко време имаме?“
„Времето е илюзия на третото/четвърто измерение“, отговаряме.
„Означава ли това, че трябва да напуснем Земята?“ ги чуваме да казват,
„НЕ“, отговаряме, „Това означава, че трябва да НАПУСНЕТЕ ВРЕМЕТО“.
„3D/4D Матрицата се основава на времето. Така, че реалността, основана върху времето, отнема ВРЕМЕ за промяна. Обаче, времето за промяна е СЕГА. Точно СЕГА, трето/четвърто, време/пространство парадигмата се заменя с петоизмерна парадигма на ТУК/СЕГА.
Тези, все още пристрастени към времето, могат само да се надяват, че ще отнеме много време за промяната. От друга страна, все повече и повече пробудени осъзнават, че времето, както и пространството, са триизмерни илюзии, които са създадени и разигравани от жителите на тази реалност.
Тези, които са готови да възприемат новия енергиен шаблон на петоизмерната реалност, който се основава на СЕГА, все повече чувстват, чуват и виждат високоизмерния формат на реалността.
Тази реалност ви вика СЕГА. Ако не действате в СЕГА на този повик, ще пропаднете обратно в „чакането на времето в което сте готови“.
„Но, как да се подготвя за СЕГА?“ питат тези, все още привързани към времето.
„Няма ВРЕМЕ или ПРОСТРАНСТВО в което можете да се приготвите да прегърнете СЕГА-то на пето измерение.
Всичко, което ще НАПРАВИТЕ за да се приготвите за СЕГА вече е НАПРАВЕНО СЕГА.
Ако „отделите време“ да ЧАКАТЕ за СЕГА, МИСЛИТЕ за СЕГА и дори да се ПРИГОТВИТЕ за СЕГА, това СЕГА няма да настъпи, защото вие ще сте ИЗГУБЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО, което сте отделили за да се „приготвите за СЕГА“.
Вие не можете да се „приготвите“ за петоизмерното СЕГА, защото то не е място, което да посетите, когато имате „време да отидете там“. Петоизмерното СЕГА е „състояние на съзнанието“, което настройва вашите възприятия към реалност, която безкрайно съществува в СЕГА-то на ЦЯЛОТО.
Вие се придвижвате в състояние на съзнанието, което е свободно от всички трето/четвъртоизмерни маркери на време и пространство. За да си спомните как да съществувате в тази честотна реалност, трябва да се освободите от 3D Операционната Система на „време“, която ви привързва към трето/четвърто измерения.
„Как да се освободя от операционна система, която даже не знам, че притежавам?“ чуваме, че питате.
„Трябва да си спомните, това ВИЕ, което бяхте ПРЕДИ да се изгубите в трето/четвърто измерение. Това ВИЕ е свободно от време/пространство, което ограничава вашите възприятия до трето/четвъртоизмерните времеви реалности“, отговаряме.
Когато се освободите от илюзията, истината ще се разкрие.
Но как можете да се освободите от илюзия, която все още вярвате, че е ИСТИНАТА?
Как да намерите кураж да си СПОМНИТЕ, че всичко, което някога сте преживявали във всяка от вашите третоизмерни реалности е било ПРОСТО ИЛЮЗИЯ?
На този въпрос отговаряме, „Когато влезете в СЕГА на вашия петоизмерен Висш аз, вие ще напуснете времето. Тогава привързването ви към третоизмерния акт на СПОМНЯНЕ, ще бъде заменено от петоизмерното СЕГА на ЗНАЕНЕ“.
Ние ви каним да посетите това СЕГА. Можете да останете толкова, колкото желаете или бързо да надзърнете към „неизвестното“, което СЕГА си спомняте. За щастие, в безвремевата реалност няма такова нещо като бързо или бавно, тъй като НЯМА време, за да измерите тази третоизмерна концепция.
Веднъж влязли в операционната система на петоизмерното СЕГА няма никакво „бързо“. Няма и „надзъртане“, тъй като няма време за създаването на такова измерване на действие или възприятие.

В потока на пето измерение и отвъд,
ВИЕ сте ЕДНО
с ТУК
в СЕГА

Ние сме Арктурианците
30.08.2016

2 коментара:

  1. Нашите мисли и съзнание определят нашата деиствителност....,, няма добро и лошо ,черно ибяло..., всичко е илюзия в която ние търсим себеси.....и връзката с нас...., всеки живее в неговата реалност и време.....

    ОтговорИзтриване
  2. Да, напълно съм съгласна с Вас. И заиграването със света на илюзията Винаги ни носи Подарък, стига да пожелаем да го забележим и получим...

    ОтговорИзтриване