неделя, 19 юли 2020 г.

Определения на Башар


Определения на Башар за:


- Провал: Отказване от вашето намерение. Докато не се откажете от вашето намерение провал не се случва.
- Опит (Опитвам): Това означава, че държите отворена вратата към провала. Думата опитвам предполага, че вярвате, че има голяма възможност да не постигнете целта си. Опитвам се да направя нещо е съвсем различно от това да направя нещо.
- Изобилие: Способността да правиш това, което трябва да правиш, когато трябва да го правиш. Парите са само един от безбройните начини за изразяване на изобилието.
- Безпокойство: Това е енергията на вълнението (радостната възбуда) , но филтрирана през вярата в нещо нежелано или неподходящо.
- Проницателност и преценка: Проницателност е способността на избор и действие според вашите предпочитания към наличните опции.
Преценката е стъпка напред и обезсилване на това, което не предпочитате.
Препоръката е да се действа според предпочитанията, без да се обезсилва това, което не предпочитате.
- Съмнение: Съмнението не е липса на вяра. Това е тотална вяра в една нежелана или непредпочитана реалност. Не е нужно да развивате вяра, тъй като вие винаги 100% вярвате в нещо. Трябва само да фокусирате своята вяра върху предпочитаната реалност, а не върху непредпочитаната.
- Вълнение (радостна възбуда): Това е енергията, която изпитвате, когато сте в резонанс със собственият си Висш Аз. Това е сигнал от вашият Висш Аз (който винаги зачита вашата свободна воля), който ви насърчава да действате и да се движите в тази посока. Следователно вълнението или радостната възбуда може да се използва като посока на компас, за да се движите и да действате в посоката, в която се надява висшият ви аз - към вашата най-висша радост. Ако постоянно следвате вашата радостна възбуда вие ще изпълните вашето собствено предназначение в живота.
- Страх: Това е емоционалната реакция на вярване в реалност (вероятен резултат), която силно не предпочитате. Можете да използвате страха в своя полза като:
1. Напълно го "притежавате", признаете, че го имате.
2. Попитате себе си:
"В какво вярвам, за да имам този страх?"
3. След като откриете това вярване, можете да го замените с противоположното му вярване, след което страхът бързо се разсейва.
- Прошка: Прошката не е действие. Тя е прекратяване или спиране на непрекъснатото действие, което обвинява някой за нещо. Тъй като обвиняването изисква енергия, а прошката е спиране на това действие на обвинение, то всъщност е по-лесно да се прости, отколкото непрекъснато да се обвинява. Така,че бъдете мързеливи!
(Спрете да си източвате собствената енерия в осъждане и обвинения, като по този начин захранвате и подсилвате и привличате магнит като още подобни неща).
Простете и се освободете!
- Надежда: Надеждата предполага съмнение, а това предполага, че имате убеждение, че съществува значителна възможност да не постигнете желания резултат.
- Интеграция (Обединение-цялост)
Целостта идва от "нещо цяло", което произлиза от "едно". Когато човек осъзнае, че всичко е наистина ЕДНО, и че той е неразделна част от това ЕДНО, тогава той инстинктивно и автоматично се отнася към всички и всичко с грижа, уважение и внимание, с които би искал да бъде третиран и той самият.
- Негативност: Това е което разделя или поляризира, за разлика от позитивността, която обединява и интегрира.
- Позитивност: Това, което обединява, интегрира и създава единство, за разлика от негативността, която създава разделение.
- Синхроничност: Начинът, по който Единството на Творението изразява в рамките на ограничението време/пространство и матрица /холограма, че всичко е свързано с всичко.
- Вяра: Вяра е това, в което вярвате. Вие винаги вярвате напълно в нещо. Никога няма липса на вяра. Така, че единственият важен въпрос е:
В какво влагате своята вяра? Съответно, съмнението не е липса на вяра, а ТОТАЛНА вяра в нещо, което Не предпочитате.

Публикувано от Диана Павлова

Няма коментари:

Публикуване на коментар