петък, 30 октомври 2020 г.

Няма такова нещо, като загнездени емоции

Няма такова нещо, като загнездени емоции

Диана Павлова: Някои хора смятат, че независимо, че на съзнателно ниво се чувстват добре, на подсъзнателно, те са изпълнени с многобройни ограничаващи програми, енергийни куки и замърсявания, които трябва непрекъснато да чистят. Хора, разберете, че Наблюдателят твори със самия акт на наблюдение. Първо го виждаме като мръсно и така го създаваме, защото подсъзнанието не знае кое е реално и кое въображение. Представете си, че режете и бавно изстисквате половин лимон в устата си... ето за това говоря... 😁 Къде са блокажите ни, се разбира по реакциите ни във външния свят. Когато все повече започваме да живеем в безопасното пространство на сърцето, спираме да се борим и идентифицираме с негативните мисли и емоции и те отпадат от само себе си, защото изгубват значимост. Защото ясно осъзнаваме, че ТЕ, не сме ние, че мозъкът е антена, която ги прихваща от полето на Колективното, а умът ни моментално си приписва заслугата за тях, превръщайки историята в главата ни НАША. Непрестанният фокус, че сме замърсени и че трябва да чистим, говори за значимост, идентификация и борба, причини, които ни вкарват в колелото на повтарящите се модели. Когато се дистанцираме от прихванатите мисли и емоции, ще усетим как се разкачаме от колективното. Това е съвсем друга вибрационна площадка. Не е нужно да ходите в Тибет, ще се чувствате по същия начин и в близкия МОЛ. Знам за какво говоря.

Ето и малко от Башар по този въпрос.

*

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ЗАГНЕЗДЕНИ ЕМОЦИИ. ИМА ОБАЧЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ, КОИТО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЕМОЦИИТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ТОЗИ НАЧИН

Участник: Да. Има друг енергиен метод за лечение, който изпробвам и който силно ме вълнува.

Башар: Добре, едно позволение.

Участник: Едно позволение, което се нарича „Емоционален код” и което премахва загнездените емоции, които хората имат.

Башар: Няма такова нещо, като загнездени емоции. Има обаче определения, които могат да направят емоциите да изглеждат по този начин.

Участник: О кей.

Башар: Разбираш ли дълбокото различие между тези две изявления?

Участник: Можеш ли да поясниш?

Башар: Ня-ма та-ко-ва не-що ка-то заг-нез-де-ни е-мо-ци-и! Има обаче определения, които могат да направят емоциите да изглеждат по този начин. Самото това изявление е освобождаващо, защото то гласи, че не съществува такова нещо като наистина загнездени емоции. И тогава ти ще си в благоприятна изходна позиция, знаейки, че единственият начин някой да изпитва, като че ли има загнездени емоции, е, ако има определение, което прави нещата да изглеждат по този начин, при което ще знаеш точно с какво да работиш – с определението, което прави нещата да изглеждат по този начин. Защото след като лицето открие това определение, идентифицира го и се освободи от него, то повече няма да се чувства в емоционален капан. Така работят нещата. Ти си открила самия механизъм, с който ще трябва да работиш и който може да позволи промяна в преживяването. Какво по-освобождаващо нещо може да има?! Правилното определение е описание на действителния механизъм, с който трябва да работиш. Правилното определение е действителното описание на механизма, с който трябва да работиш!

Публикувано от Диана Павлова

РСВ последно време се заигравам на тази тема. 

Емоциите... И капанът, в който се затваряме сами...

"Чистенето" - от "млатенето с чука" до най-фините практики, са именно до момента, в който осъзнаем тази Идея.

Благодаря ти, Дидка!

Благодаря Ви, Башар!

... Какво винаги - точно навреме!

Весела Стамболиева


Няма коментари:

Публикуване на коментар