неделя, 11 октомври 2020 г.

Освободете се от навика да бъдете хора

Освободете се от навика да бъдете хора

Сюзън Лий

За да се върнете към по-високите честоти на реалността, трябва да се освободите от навика да бъдете хора. ВИЕ не сте вашето човешко тяло. Въпреки, че ВИЕ носите вашето човешко тяло. Това тяло не сте ВИЕ. То е просто формата, която трябва да носите за да участвате в третоизмерния живот.

Вие дори не трябва да носите тази форма, когато спите и влизате в четириизмерния астрален план. Не трябва да носите това тяло, когато медитирате или преживявате по-високо честотни реалности. Разбира се, трябва да съхранявате и защитавате това тяло, за да можете да се върнете към третоизмерното си преживяване. Все пак, вие не бихте могли да спите по средата на улицата или да медитирате, докато шофирате.

Вашият многоизмерен живот включва и физическата и мета-физическата реалности. Вашето Светлинно тяло остава закътано във вашето висше сърце и силата на кундалини, докато сте заети във физическия свят и се излъчва далеч отвъд земния ви съд, когато докоснете съзнанието си до мета /отвъд/ физическия свят.

За да живеете вечно във вашата истинска форма от Светлина, вие трябва безусловно да обичате, да простите и приемете вашия земен съд, за да го трансмутирате в Светлина. Някои извисени майстори поддържат земен съд, така че могат да се връщат на Гая и да я подпомагат в нейното извисяване. Много от вас правят същото.

Тъй като вашето Светлинно тяло резонира далеч отвъд ограниченията на 3D времето и пространството, вие можете да се свързвате с вашите многобройни изражения на Светлинното тяло във високите измерения и да се връщате във физическата си форма секунда преди да сте я напуснали.

Всъщност, много от вас правят точно това, ето защо често имате пропуски в краткосрочната си памет и изпитвате замайване и загуба на ориентация. Също така, може да имате проблясъци в краищата на очите си от нещо или някой, който бързо преминава покрай вас, но когато погледнете – там няма никой.

Тези преживявания се дължат на изтъняването на воала между физическата илюзия и по-високите светове. Холографската реалност започва да примигва за секунда. Затова, вие си „мислите“, че я виждате, но няма физическо доказателство за това възприятие.

Успокояващата музика може изключително много да ви подпомогне, както прави това с растенията, подпомагайки ги да растат и да се лекуват. Успокояващата музика възпламенява вашето въображение, което е вашето петоизмерно мислене и високо-креативна сила. Дали го знаете или не, вие сте в процес на освобождаване от вашето привързване към илюзиите на третоизмерния свят, който преживявате чрез физическия си мозък.

Когато се освободите от навика да вярвате, че третоизмерните възприятия са „реални“ и пренасочите своите възприятия към своя многоизмерен ум, вие ще възстановите своя „ум-отвъд-материята“.

Обаче, умът отвъд материята е полезен само ако имате съзнателен контрол върху мислите и чуствата – вашето лично енергийно поле. Сега, когато вашите висши възприятия са на линия, вие сте много осъзнати за енергийното поле на хора, животни и дори неща. Само че вие можете да бъдете осъзнати за енергийните полета около вас, само когато сте осъзнати за енергийните полета вътре във вас.

Когато сте осъзнати за вашето собствено енергийно поле, вие имате постоянна обратна връзка съобразно с вашето ментално и емоционално състояние на съществуване.

В началото можете да се чувствате постоянно депресирани или разтревожени. Това, което се случва е, че вие НЕ СТЕ прикрепени към вашия човешки съд, а към истинското си Светлинно тяло. Вашето Светлинно тяло резонира на много по-високи честоти, отколкото физическата форма, която сте свикнали да носите.

Следователно, вашето Светлинно тяло може да се усеща прекалено интензивно, твърде бързо, хаотично и дори нестабилно. Тези усещания могат да ви накарат да се чувствате тревожни, което с течение на времето може да ви накара да се депресирате.

Всъщност, това, което е хаотично и нестабилно е нивото ви на съзнание. За да „носите“ Светлинното си тяло, трябва да осъзнаете, че вече не сте ограничени от физическата си форма.

Фактически, голяма част от депресията ви е свързана с това, как физическата ви форма се чувства, когато я носите. Тогава, когато се върнете към вашата истинска форма на Светлинно тяло, вие може да се почувствате разтревожени, защото това се усеща толкова различно.

Вие все още не сте се адаптирали към честотата на тази форма. Ако винаги сте карали по-стари модели, бавни, икономични коли и изведнъж сте помолени да управлявате много бърза състезателна кола, най-вероятно бихте се почувствали несигурни, нестабилни и изнервени. Нещо повече, вашето третоизмерно съзнание е уплашено от тази промяна и ви предупреждава: „Твоето Светлинно тяло НЕ Е реално“.

Това съобщение също създава тревожност или дори депресия. Какво ако сте луди и всичко това, със Светлинното тяло е „просто вашето въображение“? Да, то наистина е вашето въображение, но вашето въображение е РЕАЛНО. Вашето въображение е петоизмерното мислене, от което оперира вашето петоизмерно Светлинно тяло.

Състезателната кола има различен мотор/мозък и върви с различно гориво/съзнание, в сравнение с вашата стара икономична кола. С други думи, летвата се покачва, докато се придвижвате към „новото нормално“. Това ново нормално се усеща малко като тези нови панталони, които си купихте, защото забелязахте, че сте отслабнали, но все още не сте свалили достатъчно от теглото си. Но вие ще изгубите това „тегло/маса“, защото вие бавно трансмутирате във вашето тяло от Светлина.

Графикът, за който сега говорим е избран заради умерения и постепенен начин на издигане. Тази версия на Възнесение изисква голямо търпение, но затова пък е с минимални възможности за разрушения. Разбира се, силите на мрака все още се опитват да внушат страх в масите, но, тъй като те вече не могат да започнат войни, са ограничени до намирането на наранени хора, които да програмират да участват в актове на насилие.

Тези актове на случайно насилие са израз на остатъчната нужда от насилие от тези, които са толкова мъртви отвътре. Тези изгубени имат нужда да преживяват и създават насилие, за да се почувстват живи. Въпреки това, докато вашата цивилизация продължава да се издига, тези изключително ранени хора ще бъдат идентифицирани и излекувани, преди да продължат да действат поради собствената си вътрешна мъка.

Погледнато откъм по-светлата страна на нещата, все повече и повече хора бягат извън оградата и избират да поемат риска да вярват в едно по-светло бъдеще, вместо да остават изгубени в насажданите със страх ограничения от миналото.

Нещо повече, колкото повече хора се придвижат към по-високи вибрации, страшните послания, филмите на ужасите и забавленията с насилие ще изгубят своята привлекателност. Това насилие е забавно само за тези, които не са вкусили от великолепието на висшата Светлина.

Веднъж, когато тези нещастни хора получат своето първо излагане на високочестотни енергии в своето тяло, бързо ще изгубят интерес към краткосрочния прилив от страхов адреналин. Посланието на адреналина е „бий се или бягай“.

Без каквито и да било преживявания на „навлизане навътре“ и „подготовка за блаженство“ от страна на ендорфините и другите психотропни химикали във вашата система, адреналинът, най-малкото, ги кара да се чувстват живи.

Само на ниските честоти на реалността, страхът е доказателство за съществуване. Потокът на висша Светлина и свръх осветяването от страна на Галактическите и Божествени сили бавно навлиза в съзнанието на тези, които още не са се пробудили за своя многоизмерен Аз.

Ние знаем, че много от възнасящите се също се борят със страха. Искаме да ви напомним, че вие „чувствате“ основани на страх емоции. Докато ги чувствате, вие ги ОСВОБОЖДАВАТЕ.

Препоръчваме ви да ускорите този процес на освобождаване от стар, архивиран страх чрез изпълване на вашата форма с Безусловна Любов. Думите и намеренията имат огромна мощ, така че всичко, което е нужно да направите е спокойно да си кажете „Обичам те безусловно“. Ето толкова е просто.

Опитайте се да запомните да правите често това заявление. Всъщност, оставете си един ден и решете, че след като се събудите ще си спомните да си казвате „Обичам те безусловно“ един път на всеки час. Знаем, че звучи много, но помислете си колко пъти на ден се укорявате за нещо. Най-малко веднъж на час, предполагаме.

Ако се хващате ВСЕКИ път, когато си казвате нещо негативно на или за себе си и замествате тази мисъл с „Обичам те безусловно“, това неимоверно ще ускори вашето завръщане към себе си. Всъщност вие се извисихте. Пето измерение резонира около всички вас, но вашите възприятия са все още настроени към трето измерение.

Следователно, вие пътувате в тъмнина докато всъщност вече е обяд. Вашият главен враг сега НЕ СА силите на тъмнината, а вашето пристрастяване към навика на третоизмерното мислене. Веднъж, почувствате ли се свободни от вашите третоизмерни навици, мисли и емоции, вие лесно ще „намерите време“ да се свържете и да останете свързани към фините и по-светли сфери на Светлинното тяло на вашия истински Аз.

Скоро, вие вече няма да имате нужда да „избягате“ към висшите светове. Вие ще си спомните и съзнателно ще преживеете, че сте ВИНАГИ във високите измерения, както и ежедневния ви живот. Дори и да нямате достатъчно „време“ да го осъзнаете, вие вече не сте ограничени до една реалност. Вашата физическа форма е само най-ниско вибрационната от вашия истински многоизмерен Аз.

Вие ще ускорите възстановяването на вашата многоизмерна памет чрез напомнянето си, че това „Висше Същество“ което ви води и защитава сте ВИЕ!

ВИЕ сте тихия вътрешен повик и комфорт, който се излъчва отвътре и отгоре.

ВИЕ сте Светлината, която търсите и мирът за който копнеете.

ВИЕ сте Висшия Аз, който контролира вашата земна форма.

Освободете се от нуждата на вашето его да контролира и прегърнете ПОТОКА на вашия Аз. Вие можете да се освободите от его-нуждите като обичате себе си безусловно. Знаете, че егото е като дете – може да бъде търпеливо, ако е щастливо и има нещо забавно за правене. Така че, намерете „време“ да се забавлявате и да бъдете креативни. Разрушете триизмерния шаблон на „работи здраво, за да бъдеш добър човек.“

Здравата работа никога няма да ви направи добър човек. Само ще ви направи уморени. А когато сте уморени, вие често сте груб с вашите любими и нетърпеливи към себе си. Вашето тяло е като домашния ви любимец – то има нужда да бъде обичано, хранено, тренирано и обгрижвано. То не може да направи това само. Вие трябва да се грижите са своето его.

Вие сте живяли с неразбирането, че вашето его ще се грижи за вас и сте вярвали, че силното его ще ви помага да бъдете успешни във вашия труден свят. Обаче, вашето его резонира на много ниско, основано на оцеляване ниво на съзнание. Вие не искате просто да оцелявате повече. Вие сте усетили вкуса на свободата, щастието и дори блаженството.

Нямате нужда да прекосите огромни разстояния за да „накарате някой да ви обича“ когато вие вече обичате себе си безусловно. Безусловната любов означава, че вие сте тотално обичлив точно СЕГА. Не трябва да станете по-слаб, по-богат, по-умен или когато имате повече сигурност. Вие имате цялата сигурност от която имате нужда в знанието, че обичате себе си безусловно.

Ако намирате за прекалено трудно да обичате себе си безусловно, повикайте вашите високовибрационни изражения на себе си, които посещават вашите сънища, творчество, упражнения и преживявания на забава и почивка. За да се освободите от своята привързаност да бъдете човек, започнете с освобождаването на привързването ви към това да „бъдете по-добър“.

Вашето съзнание е съвършено точно сега! Вашият Аз е бил съвършен, когато сте се родили и е бил съвършен през цялото време. Илюзия на вашия третоизмерен живот е чувството ви, че сте „по-малко от“. Ние осъзнаваме, че много от вас са имали много трудни преживявания в живота си досега. Обаче, животът ви във високите честоти не е труден.

Всъщност, много от вас са „оцеляли“ на трудностите, свързвайки се със своите Водачи, които фактически сте ВИЕ във високите честоти. Вече не е нужно да резонирате с честоти, където е трудно. Разбира се, предизвикателството е, че вие имате нужда да ПОВЯРВАТЕ, че можете да разширите съзнанието си в своето Светлинно тяло в по-високите измерения, за да станете съзнателни за факта, че ВИЕ сте ВЕЧЕ там!

Когато си спомните да обичате себе си безусловно, молим ви, спомнете си, че ВИЕ сте Цялото, което ВИ обича – Безусловно.

Ние ви изпращаме нашата Безусловна Любов.

Арктурианците чрез Сюзън Лий

5.11.2013

Превод: Диана Павлова

Публикувано от Диана Павлова

Няма коментари:

Публикуване на коментар