неделя, 25 ноември 2018 г.

Вашата гледна точка


Вашата гледна точка



Това да представите своята гледна точка за дадена история означава също така да дадете на другите възможност да се разширят към нова осъзнатост. Няма никакъв смисъл да криете какво чувствате, какво изживявате. Това няма да ви послужи в дългосрочен план, защото вашата перспектива е достойна за вниманието на Енергията на Източника. А ако Енергията на Източника счита, че вашата гледна точка си заслужава да бъде изживяна, тогава навярно и вие можете да повярвате, че тя заслужава да бъде изразена.
Някои от вас се чудят какъв е смисълът на живота ви. И веднага се заемате да търсите някакво действие, кариера, нещо осезаемо, или нещо, което можете да направите или да допринесете. Защо не започнете с това да разкривате малко повече своята гледна точка?
Смисълът на вашия живот е да съществувате като уникалното изражение на Енергията на Източника, което сте. Това, което правите, не е толкова важно, колкото това, което сте, но вие изглежда отдавате значение най-вече на онова, което правите. Позволете си лукса да почувствате, че именно вашето съществуване е смисълът на вашия живот. Вашето съществуване е уникално и то е достойно за изразяване.
Вие не сте тук, за да следвате някого, както не сте тук и за да водите някого. Вие сте тук, просто за да бъдете себе си, да позволите на всички останали да правят същото, и да проявите открито онова, което сте, така че другите да могат изживеят великолепието и чудото на всичко онова, което сте, и да се обогатят от досега си с вас.
АА Михаил чрез Даниел Скрантън
Превод: Мария Казакова

Няма коментари:

Публикуване на коментар