четвъртък, 8 юни 2017 г.

За първи път в Европа Рене Мей с Послание за мир и безплатно лечение - 1 и 2 юли 2017 г. 9-14 ч.


За първи път в Европа Рене Мей с Послание за мир

и безплатно лечение

1 и 2 юли 2017 г., 9-14 ч.

     


За първи път в България и Европа Рене Мей ще отправи своето "Послание за мир" с безплатна лечебна сесия, медитация и обучение.
Срещни се с великия лечител на 1 юли 2017 г., Зала Универсиада, София СУТРЕШЕН БЛОК 9-14 часа.
"Послание за мир"
Програмата от 9 до 14 ч. включва:
- Интервю с медии
- Конференция
- Лечебна медитация с петиции
- Лечение на всеки човек в залата
- Зареждане на вода с лечебната енергия, с която лекува (която може да си закупите след това)
"Посланието за мир" е БЕЗПЛАТНО. Присъстващите заплащат единствено такса от 10 лв., която осигуряват запазване на място и обезпечават провеждането на събитието, покривайки разходите по организацията и ползването на зала.
Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника на “ Клетъчна регенерация”, която може да се прилага на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел - ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!
“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда - не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ Рене Мей.
Фондация Рене Мей е създадена в Мексико през 2007 г. Тя е изградила 8 безплатни клиники в страната и наброява 5000 доброволци, безплатно помагащи в болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, центрове за рехабилитация и бедстващи райони.
Мисия: да подкрепя всички хора в предпазването на здравето и от болести чрез спешни безплатни клиники и болници. (за откриването, организацията и дейността на клиники, също така и болници , отговаря Фондацията).
Визия: хората имат достъп до храна и здраве, ПЛЮС отваряне на още 500 клиники и 2 спешни болници (за безплатни грижи).
Цел: да се помогне на всички хора, които се намират в състояние на социално, физическо, икономическо и морално неравенство.
Днес, Рене Мей е направил “Отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят. Това е възможно благодарение на Национални и международни конференции, както и в своите консултации, Рене подкрепя всички онези, които го искат без да бъде безразличен към никого. Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия “Съзнаване на живота” и “ Човешката интелигентност” , уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичен потенциал, който спи във всеки от нас!
   Моля, прочетете внимателно условията за ползване на билетите и начина на регистрация по-долу. Всеки посетител има право да присъствате само на един от двата дни - 1-ви или 2-ри юли с цел максимален брой посетители да имат шанса да се срещнат с Рене. Изключение може да бъде направено само за много тежко болни след запитване от Ваша страна на телефон 0878223472 Йорданка Янкулова. Вижте и невероятния филм за Рене, по документирани реални събития в Мексико.
Има сформиран екип от доброволци, който създава организацията за срещите с Рене Мей. Те ще помогнат на всеки, който има нужда, за да направи своята регистрация и да си запази място.
Ето и списък с контактите на нашите сътрудници - доброволци.
Ани Инкьова - 0897 210 270
Красимира Георгиева - 0889 712 821
Лилия Григорова - 0883 380 295
Радосвета Павлова -0888628475
Теофана Кирова - 0888763108
Станислава Сребърнова - 0878688749
Росица Петрова - 0887 098 384
Диана Кръстева - 0878 220 540
Светомир Кръстев - 0878 843 311
Румяна Николова - 0884 544 444
Юлия Кънчева - 0898 360 790
Йорданка Янкулова - 0878 223 472

Цена:10.00 лв.

Условия за ползване

Заплащането на резервациите става както на касите на Изипей, така и чрез карта/банка през EPay. Платежният документ ще бъде Вашия билет. Всеки човек трябва да има лична регистрация. Списъкът и билетите са поименни, един човек не може да да записва двама или повече през неговата електронна поща. Ако нямате електронна поща ще Ви помогнем. Ако по някаква причина не може да ползвате интернет и не можете да се регистрирате сами, ще Ви помогнем. Ако срещнете затруднение обадете се на някой от следните сътрудници, те ще Ви помогнат за регистрацията. Моля, Ви първо опитайте сами. Ако все пак имате затруднения...

ВАЖНО: Рене Мей ще лекува и обучава в два последователни дни - 01-02 юли 2017 г. Всеки от двата дни има сутрешен и следобеден модул. Цената за запазено място за всеки от модулите е 10 лв. За следобедната сесия- обучение в медитация и др. на място ще се доплащат 300 лв. Един човек ще може да присъства само веднъж (на 1-ви или 2-ри юли) - така, че максимален брой хора да имат възможност да се срещнат с великия лечител.

СПИСЪЦИТЕ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ СА ПОИМЕННИ. ПОКУПКАТА НА БИЛЕТИ СЛЕДВА ДА СЕ ПРАВИ ЕДИНСТВЕНО ПО ИМЕТО НА ПРИСЪСТВАЩИЯ - С НЕГОВ ТЕЛЕФОН И ИМЕЙЛ ЗА КОНТАКТ. След събитието на електронните пощи на посетителите ще бъдат изпратени обучителни материали, с които да се спомогне усвояването, практиката и интегрирането на придобитите знания и умения. Парите за дублирани билети няма да бъдат въсзстановявани и ще бъдат приети като дарение за международна Фондация Рене Мей.




Специален курс за медитация и нови нива на съзнание с Рене Мей,

1 и 2 юли 2017г., 16-22 ч.

Рене Мей за първи път в България и Европа ще преподава развиваната с години от него Медитация с еволюционна интроспекция в една дълго очаквана от последователи и доброволци среща. Ателието ще се състои на 2-pи юли 2017 г., от 15:00 - 21:00 часа в Зала Универсиада, София. Запазването на място в залата струва 10 лв. На място се доплаща цената на обучението 300 лв, които са дарение за бюджета на международната Фондация Рене Мей. Билетите и списъците с участници са ПОИМЕННИ. Всеки участник следва да закупи билет на собственото си име. След заплащането му автоматично бива включен в списъците за достъп на сътоветния ден, който е избрал.

        Този курс се преподава единствено и само от Рене Мей. Включва две специални медитативни практики:
- курс "Да живееш в мир със себе си и всичко, което те заобикаля"
- курс по "Медитация с еволюционна интроспекция"
       Чрез тези практики се достигат нови нива на съзнанието, нова нива на интелигентност, от които помагат:
- да се подобри начина на живот
- да се излекуват болестите и ситуациите в живота
- да се достигне баланс и мир със себе си

Еволюционна Интроспекция издига духовното осъзнаване в мъдрост и спомага изграждането на опитност за влизане в състояние на мир и радост. С тази практика може да се намалява тревожността, да се редуцира количеството на мисловна дейност и ментален шум и постепенно да се постигне пребиваване в вакуум-пространството (ПРАЗНОТАТА). Това състояние на съзнанието изпълва с мир и обгръща с божествено чувство на любов. Рене Мей ще преподава съзнателно и хармонично събуждане на енергията, която имаме в тялото си, с което да се подобрява здравето на всички вътрешни органи, да се постигне вътрешна система за защита, да се позволи на жизнената сила да се движи свободно, което води до спиране на стареенето и регенерация на всички клетки.

 Тези две медитативни практики дават уникален инструмент, с чрез който може да се грижите за себе си, да лекувате тялото и душата си и да променяте тези части от живота си, които не ви радват. Достига се изключително дълбоко състояние на мир, покой и тишина. Обучението е подходящо както за хора, които практикуват вече медитации, така и за тези, на които им е трудно или до момента не са пробвали.
           За комфортното и пълноценно протичане на обучението ще са ви е нужни:
- удобни дрехи (цветът няма значение)
- йога постелка или одеало за сядане (ако искате, може  да го правите на пода или на наличните в залата столове)
- бутилка вода, бележник и химикалка
- по време на тези практики телесната температура леко пада. И въпреки, че обучението ще е през първите дни на горещия юли все пак си вземете горна дреха. Перфектният вариант е суитшърт или друга дреха с качулка или нещо, с което да покриете и главата си (може шал)
          Часът на приключване е приблизителен и зависи и от динамиката на групата



МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО следващите условия за ползване/протичане на процеса на запазване на място и регистрация:


         Има сформиран екип от доброволци, който създава ораганизацията по провеждането на събитията. Те ще помогнат на всеки, който има нужда, за да направи своята регистрация и да си запази място. Местата са поименни и няма да се допуска един човек да регистрира други. Ще Ви помогнем ако имате нужда за регистрацията на близки и познати. Заплащането на резервация се прави в брой на каса на Изипей или банкомат с B-pay, или онлайн с карта/банка през EPay. Въпреки наличието на поименни списъци латежният документ ще бъде допълнително удобство за процеса на регистрация в залата.

За тези, които живеят извън България и нямат достъп до по-горните системи за плащане трябва да се свържете тук на лично съобщение Jordanka Ivanova или на телефон 0878223472 с Йорданка Янкулова, за да Ви дадем алтернативен вариант.

Ако нямате електронна поща ще Ви помогнем.

Ако по някаква причина не може да ползвате интернет и не можете да се регистрирате сами, ще Ви помогнем.

Ако срещнете затруднение обадете се на някой от следните сътрудници, те ще Ви помогнат за регистрацията.
         Молим ви, първо опитайте сами.
        


Няма коментари:

Публикуване на коментар