събота, 3 юни 2017 г.

Медитация Единно Съзнание

Медитация Единно Съзнание


Приятели, все по-уверено и осезаемо вървим в едни динамични промени, които всички изживяваме по свой собствен, свят начин, много индивидуален и различен. И при все тази индивидуалност, има неща, които ни обединяват. Много по-лесно променяме стари вредни навици, приемаме и обичаме искрено хора, които не сме понасяли преди, други пък просто си тръгват от живота ни, има една лежерна, плавна мекота и лекота, която ни носи напред... Промените си текат. Какви избори ще направим и къде ще ни отведат те, зависи само от нашия свободен избор.
Нека всички обединим сърцата си, нека се слеем с всичко живо, с цялата планета, с цялото Съзидание, нека видим България чиста, осветена и пробудена и ясно заявим намерението си да оставим зад нас всичко чуждо, вредоносно и блокиращо божествения ни потенциал. И нека възнамерим да изградим ясна и кристално чиста връзка с енергията на Дома.
Оставете висшата ви същност да ви води в тази медитация. Обичам ви, нека бъде Светлина!
Двата албума с водени от мен медитации - "Път към светлината" и "Живот в Светлината", както и океан от безплатна и достъпна информация, статии, упражнения можете да намерите в сайта ми http://www.svoizbor.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар