четвъртък, 22 юни 2017 г.

Поставете 3 монети в сол и ще ви се случи чудо

Поставете 3 монети в сол и ще ви се случи чудоДори не сте предполагали, че ако поставите три монети в сол може да ви споходи такова чудо.
Достатъчно е да поставите три монети в сол. Със сигурност и двете неща, необходими за този древен ритуал, биха могли да бъдат намерени във всеки дом.
Не след дълго парите ще завалят
Древно народно вярване гласи, че ако поставите три монети в контейнер, в който се съхранява сол, парите в дома ви ще се множат със скоростта на светлината.
В случая, не е необходимо да се снабдите с контейнер със сол, както е било едно време. Достатъчна ви е просто една по-голяма солница, в която да поставите трите монети.
Това е всичко, което се иска от вас да направите. След това не ви остава нищо друго освен да очаквате чудото да се случи. А то със сигурност ще се случи. Много е важно обаче да вярвате.
Не е от значение дали солта, в която ще поставите монетите е готварска или пък морска. И двата вида ще ви свършат еднаква работа, затова ползвайте такава, която имат под ръка.

Преди това е добре да почистите монетите, тъй като са пълни с чужда енергия. След това ги поставете на дъното на солница и отгоре изсипете солта.
И последното, което трябва да направите е да наречете „Колкото зърна сол в солницата, толкова пари в къщата.“, пише Блиц.

Няма коментари:

Публикуване на коментар