събота, 3 юни 2017 г.

ДНК Активация

ДНК Активация - Изживейте Христовото съзнание/ DNA Activation 


Пълен комплект от последователни медитации - стъпки, всичко от което се нуждаете за да достигнете до едни нови висоти на собственото си осъзнаване можете да намерите на: http://www.svoizbor.com/path-to-the-l...
Тази медитация ще ви помогне да навлезете в дълбините на своето същество, да си спомните кои сте. Ще се активират ясновидските ви и телепатични способности, които са ваше изконно право. Ще се активира онази многоизмерна квантова част на ДНК, която все още е в латентно състояние. Онази част, в която се съдържа цялата сила и могъщество на вашето същество. Тази медитация ще ви помогне да изцелите физическите, емоционалните и менталните си тела. Страхове, психически проблеми, излишни килограми -- всичко това ще се стопи и изчезне. Ще постигнете вътрешен мир, хармония, удовлетвореност, покой, здраве и устойчивост.
Чрез тази медитация ще постигнете отваряне на третото око, активиране на епифизата, тимуса, щитовидната жлеза и мноизмерната част на ДНК.
Най-важното се състои в пробуждането на вселенската любов в сърцето ви, превъзхождаща всички други цели. Ще се издигнете над нивото на ежедневното съзнание, в онези висши сфери в които царуват светлината, любовта и радостта.

Пълни указания и съпътстваща информация за тази медитация можете да намерите на http://www.svoizbor.com/2011/10/11-11...

Любов и Светлина!

Няма коментари:

Публикуване на коментар