сряда, 19 юли 2017 г.

БОЛЕСТТА КАТО СИМВОЛ

"БОЛЕСТТА КАТО СИМВОЛ "

СЕМИНАР НА Д-Р РЮДИГЕР ДАЛКЕ ЗА ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ

25.11.2017 09:00ч. Събота  -  25.11.2017 16:00ч. Събота
Залата се уточнява, гр. София
За кого е предназначен този семинар
За всички хора, които са осъзнали личната отговорност  и грижа за собственото си здраве.
За всички холистични лекари, които искат  да повишат квалификацията си  и да помагат успешно на своите пациенти.
За всички психолози и психотерапевти, които искат да почерпят от опита на д-р Далке  и да преосмислят призванието си.

Какво ще научим на семинара
В София, д-р Далке ще проведе целодневен семинар, насочен към всички осъзнати хора, за които грижата за собственото здраве и това на тяхното семейство е от първостепенно значение. Те ще получат важни насоки за разкриване на истинските причини на болестта, ще  заимстват практическите съвети на д-р Далке, който ще покаже как на практика да използваме наученото. На семинара ще присъстват и холистични лекари от цялата страна. Те ще имат възможност да преоткрият връзката между физическото страдание и съответния психологически проблем и да насочват своите пациенти към правилно разбиране на болестта и нейното истинско лечение.
Имаме ли основание да лекуваме само една част от цялото, което представлява човекът? Каква е принципната същност на болестта? Можем ли да обръщаме внимание единствено на физическите симптоми, като пренебрегваме душата? Малка част от въпросите, които ще дискутираме заедно с д-р Далке.

д-р Далке специално за семинара в София
“Радвам се, че имам възможност да се срещна с будните и осъзнати хора в България и да им помогна по пътя към един по-добър живот. В Германия книгата “Болестта като път” е издадена за първи път през 1983 година. От тогава до сега тя е достигнала до милиони хора, като им е помогнала и продължава да им помага да променят живота си. "Немската лекарска камара” най-накрая прие начина, по който обучавам младите лекари, като се убеди в нейния ефект. В такъв случай можем да кажем, че книгата променя и медицината.  Ще се видим в София на 25 ноември!”

Повече за д-р Рюдигер Далке
Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 30 години.  Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика  вдъхновяват и помагат на милиони души по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре  “Болестта като път”, която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек.
В Германия д-р Далке води обучителни семинари за лекари и подготвя немските медици да откриват причините за постоянно повтарящите се симптоми на болестта и да усвоят правилния терапевтичен подход.
Роден е на 24 юли 1951 г. във Фрайзинг, Бавария Следва медицина в Лудвиг Максимилиан университет в Мюнхен. През 1978 година получава докторска степен с дисертация на тема „Психосоматика на бронхиалната астма при деца.” В средата на 70-те години на 20 век се занимава с натуропатия и психотерапия – минава обучение за реинкарниращ терапевт. Заедно с жена си Маргит през 1990 година основава свой терапевтичен център в Долна Бавария.  Като фундамент на работата на терапевтичния център се сочат херметизмът и самият Хермес Трисмегист, а в книгите на Далке основни понятия са „законите на съдбата“, „принципа на сянката“ и „принципите на живота“. Основател е на Академия „Далке“ за психолози, повишаващи квалификацията си.  Бивш редактор на списание „Езотера“, днес Далке организира семинари и учебни курсове по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация.


Регистрация: 8:15-8:45 часа
Начало: 9:00 часа (нека да сме точни, лектора все пак е немец)
Обедна почивка 12:00-13:00 
Край: 16:00 часа

Билети:
Ранно записване с промоционални 100 бр. билети до  25 август - 150 лв.
Ранно записване от 26 август до  25 септември - 190 лв.
Стандартно записване  от 26 септември до 24 ноември - 230 лв.

Холистични лекари, психолози и психотерапевти нека се свържат с нас на телефон 0887 88 53 82 или luchana@adhoc.bg, за да получат билети на преференциални цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар