четвъртък, 19 октомври 2017 г.

ЕНЕРГИЕН ДУШ



Редовно се грижим за чистотата на физическото ни тяло, но отделяме ли време за това да прочистим и своите енергийни тела? Освен чрез физическото ни тяло хората са в непрестанна взаимовръзка благодарение на фините тела, които ни заобикалят. В повечето случаи те имат много по-голяма нужда да бъдат прочистени от колкото самото физическо тяло, защото всичко до което се докосваме в ежедневието ни, приемаме основния енергиен заряд чрез енергийните ни тела, като постепенно енергията достига до физическото ни тяло.
Много лесен начин да прочиствате своите фини тела е по време на душ, когато къпете своето физическо тяло. Нужно е този процес да се прави съзнателно. Когато застанете под душа си представете водата обляна в светлина, изградена от седемте цвята на дъгата. Помолете я както измива физическото ви тяло, така да прочисти и хармонизира енергийните ви тела и да ги зареди с чиста безусловна любов. Докато водата ви облива целите си представете как тя премахва всички блокажи от вас и постепенно вашето сияние се засилва. Представете си как с всяка изминала секунда енергийните ви центрове се насищат с енергия любов и започват да сияят все по-силно и по-силно. В началото може да ви е трудно съзнателно докато се къпете да използвате помощта на водата, но с времето ще изградите навик, благодарение на който ще правите тази практика с лекота без да ви коства никакви усилия.
Използвайте силата на водата, тя е огромна и има способността, както да ни прочиства и хармонизира, така и да ни зарежда с чиста безусловна любов. Погрижете се за себе си, защото ако вие не го направите няма кой друг да го направи. Колкото повече работите осъзнато с тази практика, толкова повече промените в живота ви към по-добро ще прииждат лавинообразно. Не се нуждаете от скъпи лекарства, за да изцелите телата си, а от воля и знание как сами на себе си да помогнете. Успех ви желая и помнете, че каквото и да правите в живота, вие го правите преди всичко за себе си.

Shirinan

Няма коментари:

Публикуване на коментар