събота, 22 април 2017 г.

Андромедианите - Каним ви на гости

 


Здравейте, скъпи наши земни хора!
Това, което ще ви кажем днес, не бива да се възприема като поредното лъжливо обещание. Това е поредното напомняне, че много неща зависят от вас.
Ние от своя страна правим всичко възможно, за да се срещнем със земните си братя и сестри, но повярвайте, енергиите на страха и недоверието внасят толкова силни промени във фино-енергийната структура на планетата, което пречи на появата ни.
Това са енергии с много ниски вибрации, през които трудно можем да преминем.
Прибавете към това усилията на световните лидери, които с всички сили се опитват да препятстват появата ни, приготвили за използване най-мощно оръжие. За съжаление, това не е измислица на фантастите и правителствата на водещите страни по целия свят, много сериозно разработват проекти за звездни войни.
Истина е, че не всички извънземни цивилизации са дружелюбни към вас. Има и ваши приятели, и врагове.
И, между другото, приятелите за вашите управляващи са много по-опасни, от враговете, защото носят истината на хората – тази, която ще им отвори очите за истинската ситуация на Земята. Никога не сме крили, че имаме намерение да разкажем на хората за тъмната власт, господстваща толкова векове на планетата ви, и да ви разкажем, как можете да се избавите от влиянието им.
Ние сме готови заедно да строим новия прекрасен живот в пето измерение, основано на Божествените вселенски закони, а не на такива, които обезличават хората и им натрапват робска психология.
Всичко това се знае много добре от правителствата на много страни, понеже не веднъж сме се свързвали с тях, но всичко се пази под най-строга тайна.
И все пак, остана малко за чакане. Щом дойдат на власт новите лидери и разкажат за приятелските извънземни цивилизации, за желанието им да се обединят със своите земни събратя.
Ще ви бъдем много признателни, скъпи наши, ако вместо разочарования и недоверие ни изпратите любовта си и желанието да се срещнете с нас, за да създадем благоприятни условия на енергийно ниво и да облекчим пристигането си на вашата планета.
А ние ви каним на гости сега. Повярвайте, не е толкова трудно да се направи и някои земни хора са ни идвали вече на гости, разбира се, във фините си тела. Сами са се убедили в това, че всичко, което разказваме, е истина.
И, главното, усетили са енергията на любовта, с което е изпълнено пространството на планетата ни и на собствен гръб са усетили разликата между трето и пето измерение.
Какво трябва да направите, за да попаднете при нас. Просто седнете в медитация и помолете висшия си Аз, своите духовни водачи – всички, с които сте свикнали да работите, да ви съпроводят до съзвездието Андромеда.
И ще усетите, как се отделят фините ви тела и поемат на път. И много скоро ще се окажете на планетата ни. Можете да пътувате по нея и да задавате въпроси. Ще ви покажем всичко, което ви интересува.
Щом пожелаете да се върнете обратно, трябва само да го помислите и ще се окажете в къщи – фините ви тела се завръщат във физическото.
Ние ви очакваме, скъпи мои, да ни гостувате!
Съвета на Старейшините от съзвездието Андромеда говори с вас.

Приела Марта, 26 март 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов

Източник: Возрождение

Няма коментари:

Публикуване на коментар