понеделник, 24 април 2017 г.

Въртенето - ускорение в чакрите



Въртенето - ускорение в чакрите :)


"На тези от вас, които искат да получат голямо ускорение, е въртенето. Въртете се от ляво надясно, съсредоточавайки зрението си върху палеца, бройте и се въртете. Препоръчваме ви да се въртите по 33 пъти поне веднъж дневно. Може да стигнете до тези 33 пъти бавно и постепенно. Ако успеете да стигнете до 33 завъртания три пъти дневно, така че да се въртите по 99 пъти - е, тогава не сме много сигурни дали ще останете за дълго на тази планета - или поне в това измерение. Когато престанете да се въртите, съберете дланите си на нивото на гърдите. Притиснете ги една в друга без да затваряте очи и запазете равновесие с крака разтворени на нивото на раменете, така че да се чувствате заземени и едновременно с това да продължавате да усещате въртенето. Това ускорява невероятно въртенето на чакрите във вашето тяло, което увеличава невероятно скоростта, с която можете да обработвате и получавате данни.
И така, методите, които трябва да използвате са ясни намерения, дишане, работа със стълба от светлина и въртене. И още нещо, което ще добавим в послепис. Тъй като вие сте електронни същества, които променят своята честота много бързо ние бихме ви препоръчали да пиете огромни количества вода: прясна вода, пречистена вода или изворна вода. Водата действа като проводник. Тя помага системата ви да бъде отворена и да тече."
ВЕСТИТЕЛИТЕ НА ЗОРАТА - Барбара Марчиняк

****
Въртите се по часовниковата стрелка от ляво на дясно, гледате си палеца или на лявата или на дясната ръка, по ваш избор.
Дясната ръка е вдигната нагоре .Приема цялата любов и мъдрост от Бог .Лявата е на долу . Предава се всичко , което си разбрал , на хората с любов .
Започва се много бавно с две, три или четири завъртания, постепенно се увеличават, ден след ден, за да свикне организма, той сам казва по колко му е нужно, докато се стигне до 3 пъти по 33 завъртания на ден или поне ведъж по 33 .

Децата обичат да го правят спонтанно , като на игра... , но възрастните все ги спират.... , да не паднат.... и после постепенно забравят....

!!! И когато спреш да се въртиш оставаш на място в центъра с кръстосани на гърдите ръце !!! Ако направиш крачка в страни веднага ЩЕ ИЗХВЪРЧИТЕ С БЯСНА СКОРОСТ ОТ НАБРАНАТА ЦЕНТРОБЕЖНА СИЛА , СЯКАШ КОН ВИ Е ИЗРИТАЛ....
Аз първия път така бях запратена от тая сила в гардероба , че свитки ми излезнаха... :)
За това поне минутка - две на място !

Аз го правя и във водата в морето или басеин - там не залиташ , водата те придържа...
След това усещам как цялото ми тяло сякаш вибрира :)
Това е естествената посока на движение на атомите ни и като я възстановим и подсилим се лекуваме .
Ще го правите много по-сигурно, ако се фокусирате в някаква постоянна точка точно пред вас при всяко завъртане. Така и улеснявате отброяването.
Някои го наричат "Танцът на Шива" , други дервишки танц , танц на суфите ... Сигурно и в разни други краища на света го практикуват и знаят за невероятния му ефект.

Гледах едно видео преди време , в което възрастен мъж споделяше че преди 15 години му казали , че му остават 6 мес. живот в следствие на раково зоболяване в напреднал стадий... Той тръгнал да пътува по света и попаднал в ашрама на Ошо в Пуна , където зопочнал да практикува тази въртяща медитация-танц . Останал там за година , после 2 , 3... И все си бил още жив :) Подледвало пълно изцеление и сега той преподава това на други там и не си е тръгнал вече 15 години.

В обратна на часовника изхвърляме отрицателната енергия,която сме натрупали,а по посока на часовника се изпълваме с положителна енергия.
Смисълът на този танц е акумулиране на чиста космическа енергия, която във втория статичен план се влага в тялото и се разпределя хармонично. При първия - динамичен план /танц/ човек накрая остава с усещането, че няма физическо тяло и че всичко е енергия, която трябва да се научим да черпим от природата майка.

Публикувано от: Анна Лазарова в Духовна литература - facebook.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар