събота, 5 август 2017 г.

Хоопонопоно



Как да изцелите себе си (или другиго) и да намерите здраве, материално благополучие и щастие


..............................................
Вторият метод е предпочитан от д-р Хю Лен. Той предпочита да изцелява, като първо изрече думите „Обичам те” и „Моля те, прости ми”. Произнасяте ги, за да огласите, че нещо – с ваше или без ваше знание – е станало част от вашето съзнание или вашето тяло. Нямате представа как се е оказало там. Не ви и трябва да знаете. Ако имате излишно тегло, вие просто сте се заразили с програма, която ви прави такива. С изричането на „Съжалявам”, вие казвате на Божествената сила, че вътре във вас искате прошка за онова, което е станало причина да се заразите от такава програма. Вие не търсите опрощение от Божествената сила, вие молите Божествената сила да ви помогне да простите на себе си.
След това казвате „Благодаря ти” и „Обичам те”. Когато казвате „Благодаря ти”, вие изразявате благодарността си. Показвате вярата си, че проблемът ще намери разрешение, което ще е в името на доброто на всички. „Обичам те” преобразува енергията, премахва блокирането й и тя отново потича . То ви свързва с Божествената сила. Тъй като състоянието на абсолютната неограниченост е състояние на чиста любов, в което ограниченията не съществуват, вие навлизате в състоянието като изразявате любов.
Онова, което ще се случи впоследствие, е във властта на Божествената сила. Може би ще получите вдъхновение за определени действия. Каквото и да е, изпълнете го. Ако не сте сигурни какво действие да предприемете, използвайте същия изцелителен метод по отношение на собственото си объркване. Когато постигнете яснота, ще знаете как да постъпите.
Това е опростена версия на ключовия осъвременен изцелителен метод хоопонопоно.

Откъс от книгата на Джо Витале „Абсолютна неограниченост”


РС, Един приятел ме попита какво знам за Хоопонопоно и дали може да го прилага без да посещава курсове...
Останах като гръмната!
Какви курсове, какви семинари?
Разрових се из интернет и разбрах каква огромна бизнесмашина е създадена от нещо толкова елементарно.
Ама защо да е лесно, като може и да е трудно...

И си дадох сметка до каква степен се страхуваме да повярваме в себе си. Да повярваме, че можем да седнем сами със себе си, някъде на спокойствие и тишина (макар че дори това не е нужно за прилагането на хоопонопоно) и да произнесем четири думички. Един, два, три, пет пъти, колкото ни е нужно, за да постигнем баланс...
Това е. Точка!

Пожелавам ви Приятни минути със Себе си и с Хоопонопоно!

Весела Стамболиева
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар