неделя, 27 август 2017 г.

В помощ на духовното усъвършенстване - Човека на Новата Земя


Човека на Новата Земя. Основни качества и симптоми на зараждането



1. Фокусиране върху настоящия момент
Човека на Новата Земя е фокусиран изцяло върху настоящия момент и осъзнаване на времето.
Това означава, че осъзнавате напълно, какво става във вас и около вас, и как е свързано помежду си.
Настоящия момент винаги е показателен, колко силна е връзката ви с Божествената светлина, и как се движите в потока на тази енергия и я използвате.
Каквото и да е пред вас и във вас, е показател, че творите и живеете едновременно с Божествената светлина.
Когато сте прекалено ангажирани с миналото или бъдещето или евентуалното развитие, губите фокусирането върху настоящия момент и върху създаването реалността със силата на съзнанието.
Съхранявайте положителния фокус върху настоящия момент - това е ключа за реализации в потока от Божествена любов!
2. Спирално съзнание
Човека на Новата Земя е излязъл от линейното съзнание и е еволюирал в спирално съзнание.
Но когато му е необходимо, може да функционира в тримерното линейно съзнание.
Но в същото време осъзнава, че "естественото" органическо време се движи по спирала, извеждайки на нови нива за съзнателно изразяване и опит.
Разбира, че светлинното му тяло е винаги отворено за получаване на космическа светлина и информация, които го предвижват меко напред и нагоре по спиралите на Божествената любов и творения.
Този процес става естествен, щом се настроите към потока Божествена любов, където липсва необходимост "насила" да се ускорява или подбутва еволюцията - тя се получава сама в потока от космическа светлина.
3. Желание за творческа дейност
Появява се силно желание за творчество като изражение на душата и духа по Земята.
Разбирането на творчеството е най-силното изражение на Божествената любов (в началото, Бог създаде Небето и Земята). Човека на Новата Земя се стреми да създаде небето на Земята и да изпълни живота с красота и творческа енергия.
Това може да се проявява във всякаква форма, която позволява на душата ви да се прояви: без значение дали е изкуство, рисуване, музика, пеене, танци, писане на статии или поезия, каквото и да кара сърцето и душата ви да пеят и внася Божествена светлина и любов чрез творческо изразяване и реализиране на Земята.
Това помага да се разберат принципите за създаване на реалността и изобилието съвместно с потока Божествена светлина и любов.
Таланти има всеки. При някого са явни, при други скрити. Всички разполагат с енергия за развитието на тези таланти, просто не я използвате.
Човека на Новата Земя се стреми да създава Небето на Земята и да изпълни живота с красота и творческа енергия.
4. Живот чрез сърцето
За човека на Новата Земя, център е сърцето, а не ума или егото.
Това означава, че следва повече интуицията си, отколкото ума и рационалните разсъждения.
Това е най-голямата крачка, която прави човека на Новата Земя, учейки се да се доверява на енергийния поток в сърцето като фокус на съзнанието и позволявайки на ума/егото с неговия рационално-линеен начин на съществуване, да премине на заден план и да стане това, което му е съдено да бъде - енергия, която е подкрепяща за земния живот на душата.
Когато ума разбира, че ролята му не е да управлява и "оцелява", а да подкрепя душата при самоизразяването ѝ на Земята, става по-спокоен, по-оптимистичен и престава да търси това, което не може да постигне.
Човека на Новата Земя спокойно се впуска в живота, знаейки, че душата и духа имат всичко необходимо под ръка и необходимото за живота ще се появи в нужното време.
5. Близка връзка с ангелските светове
Съществото с диамантено-изумруденото сърце, съхранява близка и реална връзка с душата, с духа и ангелските светове.
Човека на Новата Земя напълно осъзнава своята роля: посланик на висшата светлина и енергия за Земята и живее в тясна връзка с собствената си душа и опита ѝ във висшите измерения.
Съществува дълбоко доверие в душата и Висшия Аз/Свърхдушата, както и със съществата от колективната душа и клана от колективни души, както и с галактическите и космически семейства на Божествената любов.
Човека на Новата Земя е способен да "транслира" тези енергии и да се свързва с тях, помагайки им да достигат на Земята в хармония и резонанс с Божествената енергия и Кодовете Божествена Светлина, които се предават на Земята с космическите вълни и диамантената светлина.
6. Неразрушима връзка с Майката-Земя
Човека на Новата Земя запазва близка и реална връзка със Земята, с животните, птиците, рибите, насекомите, делфините, китовете, млекопитаещите и приматите, с цялото човечество, със царството на растенията и минералите.
Също така, съществува дълбока връзка с коренните земни народи и уважение към тях за шаманската им мъдрост и способността им да живеят в близка връзка с природата и Земята.
Мнозина от хората на Новата Земя избират пътя на шамана, за да реализират потребността си за почитане на духа и Божествеността на Земята, изразена чрез изумрудените кодове.
7. Постоянен контакт с душата
Човека на Новата Земя запазва близки и дълбоки взаимоотношения със своята собствена душа, която възприема като проявление на "Свещеното Единство" - съюза на Небето и Земята, на мъжката и женската енергия в собственото му свещено сърце.
Тук влиза и осъзнаването на мисията и програмата за въплъщение в този живот.
Осъзнава собствената си вътрешна еволюция по светлинните спирали и усеща потребността да прояви, колкото се може по-пълно Божествената светлина в себе си според всичките си възможности.
8. Свобода от вярвания и религии
Диамантено-изумруденото сърце няма нужда да следва някаква религия, духовен път или духовен лидер.
Следва сърцето и интуицията си и привлича други членове към груповата душа, с които усеща резонанс в чувствата и съвместния път.
Отворени са за всички подходи, които повишават осъзнаването и водят до по-високи изражения на живота по Земята.
Не осъждат избора на другите, дори когато не съвпада с техния.
9. Любов към прекрасното, към хармонията и спокойствието
Свойствена им е дълбока любов към прекрасното, към хармонията, към спокойствието и мира.
Стремят се да създадат "Дом" в земното си обкръжение, който да стане олицетворение на духовното начало в Божествената любов.
При това осъзнават, че хаоса е един от енергийните аспекти и от творението, и като състояние на битието, носи голям творчески потенциал.
Обкръжени от хаос, се стремят винаги да удържат собствения си "център" в равновесие и по този начин да дават пример за порядък дори в хаоса.
Това създава шаблон за мир, хармония и прекрасно, който се стремят да закрепят на Земята.
10. Наслаждение от земния живот
Изпитват огромна любов към "Дома" тук, на Земята, и получават огромна наслада, живеейки тук.
Не се стремят да си идат в "къщи", разбирайки, че дома е вътре в тях и се проявява във всичко наоколо.
Наслаждават се на природата, на хората, на взаимоотношенията, на творчеството, на страстта, на смеха и при изразяване своето естество, на развитието и израстването.
С отворено сърце напредват по живота без каквито и да са очаквания, с убеждението, че всичко необходимо ще се появи в необходимия момент.
Ценят живота си на Земята и се стремят да превърнат всеки свой ден в изражение на Божествената любов.
11. Настроени към енергията на изобилието
Потока на изобилието тече през тях и в тях във вид на Божествена любов.
Те имат винаги всичко необходимо и дори повече, ако позволят на душата си и духа, да ви осигурят по жизнените спирали.
Щедро споделят, каквото имат, и кои са, понеже знаят, че недостига е илюзия и винаги всичко е достатъчно, за да се сподели.
Не живеят в страх, че няма да имат достатъчно или във финансов стрес и тревога.
Доверяват се на потока и действат по съответния начин в ежедневието си, за да творят и манифестират необходимото по всяко време.
Човека на Новата Земя цени своя земен живот и се стреми всеки свой ден да превърне в изражение на Божествената любов.
12. Възприемане на живота като опит
Разбират, че целият живот е опит и творение. И в този непрекъснат процес се учат и усъвършенстват майсторството си.
Възприемат живота като възможност да изследват всички аспекти на самите себе си и съществуването като душа, въплътена в човешка форма.
За тях, взаимоотношенията, семейството и дружбата е възможност за разширение, за израстване и научаване на това, кои са в земния живот.

Симптоми за раждане човека на Новата Земя

1. Трудности в запазване на душевното равновесие
Трудно се запазва равновесие, когато вълните от нови светлинни кодове заливат планетата. Тези вълни създават аналогична "светлинна буря" в светлинното тяло.
Може да е трудно удържането на своя център и да не бъдете отнесени от бушуващото край вас.
Тези вълни могат да ви хвърлят от една реалност в друга, от едно измерения в друго така, че дори често нямате представа, къде сте.
В такива периоди, главното е да останете отпуснати и да се стараете да задържите своя център.
Знайте, че през такива периоди става "обновяване" на енерго-информационните полета и всичко утихва, след като интегрирате енергиите.
2. Внезапни гневни изблици, раздразнение
Можете да изпитвате силни емоции, такива като гняв, раздразнение, тревога и отчаяние.
Често такива емоции присъстват в големи количества в колективното енергийно поле, понеже привързаните към стария начин на живот се опитват да се борят с новите енергии.
Тези основани на страха енергии могат да ви подтискат, ако не осъзнаете, че НЕ СА ВАШИ.
Няма нужда да се хващате за тях и да ги изживявате поради съчувствие към другите. Не влизайте в резонанс с тях.
Просто ги освободете и им позволете да си идат.
Върнете се в спокойния и хармоничен център на сърцето си - олицетворяващ същността на душата и това, което сте.
3. Присвояване на негативни емоции от обкръжаващите
Също така може да откриете, че си присвоявате емоции основани на страха, когато ви се налага да сте в реалност, с която практически не резонирате.
Например, в работно или социално обкръжение често можете да се "заразите" от гнева и тревогата, витаещи наоколо.
Опитайте да не ги допускате и да позволявате да определят реакциите и отговорите ви.
Старайте се да оставате съсредоточени върху собствената си същност, върху това, което сте.
4. Проблеми с храносмилателната и нервната система
На физическо ниво, тези опити оказват влияние на храносмилателната и нервната система.
Храносмилателната система е показателна за начина ви да се справите с опита ("да го смелите").
Може да забележите напрежение в слънчевия сплит, да усещате болка в тази област или дискомфорт по време на хранене.
Нервната система трябва да понася спокойно светлинните информационни импулси, а когато противоречивата информация е прекалено много, може да предизвика голям стрес във вас.
Затова, понякога може да имате трудности със заспиването или да сънувате кошмари. Или да сте изтощени от умора, но така и не успявате дълго да заспите.
Вашето тяло може да усеща дискомфорт, докато опитвате да балансирате енергиите.
5. Дискомфорт през периоди на интензивна светлинна активност
Възможно е усещане на голямо изтощение през периоди на интензивна светлинна активност, такива като равноденствието, слънцестоенето, пълнолуние или затъмнение, както и при голяма интензивност на космическите енергии.
Позволете си да се отпуснете и интегрирате тези енергии.
Щом процеса завърши, самочувствието се възстановява.
6. Прекратяване на стари връзки
Можете да се сблъскате с загуба на приятелства и дружба, дори с развод, докато напредвате по спиралите на еволюцията, а приятели и близки изостават.
Това създава напрежение толкова силно, че отношенията не устояват.
Най-добре да ги освободите с любов и да им позволите да следват своя път, както сметнат за добре.
7. Желание за промяна на живота
Можете да изпитате непреодолима потребност да промените живота си и да откриете този жизнен път, който резонира с душата и духа ви, както и с мисията ви.
Това може да ви провокира да направите огромен скок във вярата и така да промените живота си, че другите да не го разбират.
В такъв случай, трябва да следвате сърцето и интуицията си, да им позволите да ви водят, с убеждението, че душата ви подкрепя избора ви, ако е в резонанс с нея.
8. Смяна на обкръжението
Можете да изпитате силна неприязън към нещо, свързано със стара енергийна концепция и да усетите необходимост да промените някои аспекти от живота си, например, работата, храненето, приятелите, как живеете на Земята и се отнасяте към нея.
Старите енергийни взаимодействия, изградени върху властта, алчността и манипулациите, ще са мъчителни за вас.
Ще търсите общуване с такива, които споделят стремежа ви към мир и хармония, и взаимна подкрепа като начин на живот.
9. Потребност от чистота и откритост във взаимоотношенията
Ще почувствате остра необходимост от чистота, от цялостност и откритост във всички взаимодействия и взаимоотношения.
Ще се стремите да сте в енергии, идващи от сърцето, и нямате желание за борба и конфликти с другите.
Благодарение на дълбоките промени във физическото и светлинно тяло, ще придобиете способност да разпознавате ясно, кои хора са в единство с вас и със самите себе си.

Източник: http://starchildglobal.com/
Превод: Йосиф Йоргов

https://kluchimasterstva.ru/chelovek-novoy-zemli

Няма коментари:

Публикуване на коментар