понеделник, 7 август 2017 г.

Искайте и ще получите

Искайте и ще получите

Какво да очакваме от лунното затъмнение на 7 август


Лунното затъмнение идва на 7 август. Това е време, подходящо да се разделим с нещо старо и ненужно, което досега не сме успявали да направим. Да приключим един стар цикъл в живота си, за да започнем новия.
Моментът е прекрасен да променим изцяло живота си и то в много по–добра светлина. Изключително силен и мощен цикъл, поставящ старт на нещо ново. Настъпило е времето, когато трябва да решим и да бъдем напълно наясно със себе си - какво искаме, към какво се стремим, какви са нашите желания и цели.
Хората с по–слаба и лабилна психика се влияят по–силно и биват засегнати от лунното затъмнение. Възможно е някои да почувстват нервно напрежение, да са психически затормозени и неадекватни. Препоръчително е да се отдадат на релакс и спокойствие и да не правят нищо съществено, като изчакат да отмине напрежението.
Слънце в Лъв дава творчески импулс, а Луна във Водолей ни кара да синхронизираме собствените си желания и намерения със заобикалящата ни среда, така да реализираме собствените си таланти в полза на себе си и обществото.
Водолеят обича колективната работа, отдаден е на общото дело, харесва да бъде с приятели и въобще в група. Той представлява прогреса, иновациите и знанията, ориентирани към бъдещето. Лъвът е индивидуалист, но неговото самоизтъкване идва от сърцето. Слънчевата му енергия е насочена към творчеството, любовта и състраданието. 
Едно от противоречията между двата знака е, че Водолеят въплъщава груповата енергия, а Лъвът е ориентиран към собственото си его. Когато мислим прекалено дълго само за себе си, може да се лишим от хармонията в общуването. Но и ако пренебрегваме своите интереси, няма да можем да се реализираме като личности.
В духовен аспект августовското лунно затъмнение ни предлага да се погледнем отстрани и да преценим какво може да подобрим в собствената си личност. 
Оста на затъмнението не формира много напрегнати връзки между планетите, което показва добрия му характер. Съединението на Слънцето с Марс в Лъв увеличава активността и ни дава допълнителна енергия, а Водолеят е един от най-приветливите и приятни за общуване зодиакални знаци. Можем да очакваме време, пълно с интересни срещи и ярки впечатления.
Хармоничният аспект на Слънцето и Луната с Юпитер, както и Сатурн, ни обещава позитивни промени. Юпитер ни носи успех, а Сатурн - мъдрост и добри перспективи. За някои хора такова влияние на планетите означава освобождение от депресивното състояние.

Лунното затъмнение ни провокира да направим някоя важна и решителна крачка в нашия живот, да вземем съществено решение, което от своя страна ще доведе до драстични промени около нас.
Готови ли сте за важни промени в живота си? Ако искате нещо ново, движение, да избягате от старото и от застоя, сега е дошъл часът! Каквото искате, сега е моментът да го пожелаете от Вселената и тя ще ви го даде!

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Няма коментари:

Публикуване на коментар